Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

”Îl așteptăm și pe Messi!”. Italienii anunță că afacerea Ronaldo era pusă la cale de mai mult timp


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
RauL47.

RauL47.

  'Nu căuta valoare, mândrie si figuri'


 • account_circle
  Moderator General
 • I have 1,586 Posts
 • My id is #11887
 • 26-January 17
 • 156 reputation points
 • RauL47.

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND

  NiZ6Yz0xJmhhc2g9YmRiZGZmN2Y4YTRmZTk4NmRk

   

   

   

  Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus Torino, iar italienii vor plăti Realului 100 de milioane de euro. Transferul este o lovitură uriașă pentru campioana din ultimii 7 ani din Serie A, dar și pentru fotbalul din ”Cizmă”. Ciro Ferrara speră ca marele duel cu Lionel Messi să se repete și în Italia.
   
  ”Cristiano Ronaldo a ales Juventus și acest lucru este unul special pentru tot fotbalul italian. Acum, îl așteptăm și pe Messi”, a spus cel care a câștigat UEFA Champions League alături de Juventus, în 1996, pentru Corriere di Torino.
   
   
  Ferrara a făcut și legătura dintre plecările lui Zinedine Zidane și Ronaldo. ”Nimeni nu se aștepta la așa ceva, dar cred că afacerea era pusă la cale de mai mult timp. Zidane a plecat de la Real și Allegri a ales să rămână. Amândoi știau ce se va întâmpla”, a mai spus fostul fundaș.
   
  Juventus a câștigat de două ori trofeul UEFA Champions League, chiar dacă a jucat nu mai puțin de nouă finale. Ultima dintre ele a fost pierdută chiar în fața Realului (1-4, 2017), după un meci în care Cristiano a înscris două goluri.
   
  ”E clar că obiectivul lui Juventus este acum câștigarea Champions League. Juventus se află printre cele mai mari cinci cluburi din lume, după ce a adus cel mai bun jucător”, a încheiat Ferrara.
   
  Juventus va plăti pentru Ronaldo 100 de milioane de euro, dar cheltuielile nu se vor opri aici: bianconerii vor achita 12 milioane de euro sub formă de alte taxe. Lor li se adaugă și salariul cvintuplului câștigător al Balonului de Aur, 30 de milioane de euro.
   
  Jorge Mendes, impresarul lui Ronaldo, se va alege și el cu o sumă importantă, despre care presa din "Cizmă" scrie că s-ar ridica la cel puțin 20 de milioane de euro. Bineînțeles, comisionul lui Mendes va fi plătit tot de Juventus Torino.
   
   






  • 0

  zmMXY3V.png





  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up