Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

A venit Ronaldo, pleaca Dybala? Prima oferta primita de argentinian: Juventus e OBLIGATA sa vanda


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
RauL47.

RauL47.

  'Nu căuta valoare, mândrie si figuri'


 • account_circle
  Moderator General
 • I have 1,596 Posts
 • My id is #11887
 • 26-January 17
 • 158 reputation points
 • RauL47.

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND

  a-venit-ronaldo-pleaca-dybala-prima-ofer

   

   

  Chiar daca italienii si-au scos cele 100 de milioane de euro investite in aducerea portughezului de la Real Madrid in doar cateva ore de la anuntul oficial al mutarii, Juventus este in continuare obligata sa vanda jucatori in valoare de 100 de milioane. Pentru a respecta regula fair-play-ului financiar.
   
  Presa engleza noteaza ca Sturaro si Dybala au fost primii jucatori ai lui Juventus care au primit oferte imediat dupa ce mutarea lui Ronaldo a devenit oficiala. Sturaro este dorit de Newcastlesi Wolwerhampton, in timp ce starul argentinian este pe lista lui Liverpool.
   
  Potrivit presei engleze, care citeaza surse din Argentina, Liverpool este pregatita sa ofere 90 de milioane de euro pentru Dybala. Conform jurnalistilor argentinieni, Dybala a fost nemultumit de faptul ca oamenii din conducerea lui Juventus nu l-au informat in mod oficial despre interesul real pentru Cristiano Ronaldo, fapt ce ar constitui un motiv in plus pentru plecarea argentinianului.
   
   
  Higuain este si el trecut pe lista posibilelor plecari. Este dorit de Chelsea. Indiferent de jucatorul la care va renunta, Juventus este obligata sa cedeze unul dintre fotbalistii importanti pentru a respecta regula fair-play-ului financiar, mai noteaza englezii.
   
   


  • 0

  q4xYre5.png

   

  b1XfF1t.png

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up