Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Strategia oltenilor, dezvăluită în direct la TV: "Ştiţi de ce Craiova nu face ca Steaua?"


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
RauL47.

RauL47.

  'Nu căuta valoare, mândrie si figuri'


 • account_circle
  Moderator General
 • I have 1,596 Posts
 • My id is #11887
 • 26-January 17
 • 158 reputation points
 • RauL47.

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND

  NDRjZDAxMjY5YjhkZTFlNDkwYzA2MGE3MzZmZQ==

   

   

  Craiova s-a despărțit în această vară de trei dintre cei mai buni jucători din lot, încasând în total aproape 6 milioane de euro în schimbul lor. Oltenii i-au adus până acum doar pe Cicâldău și Pigliacelli, iar în presă s-a scris despre interesul pentru Pușcaș sau Nemec. Trupa din Bănie nu se grăbește însă cu achizițiile, iar Sorin Cârțu a explicat într-o intervenție telefonică la Digi Sport și care e motivul.
   
  Formația lui Devis Mangia a câștigat sezonul trecut Cupa României și a terminat campionatul pe locul trei. Fanii din Bănie își făceau speranțe mari pentru sezonul 2018/2019, dar clubul oltean s-a despărțit în această vară de trei dintre cei mai buni jucători din lot. Suporterii așteaptă întăriri, dar Cicâldău și portarul italian Pigliacelli sunt singurii fotbaliști sosiți la gruparea olteană. Sorin Cârțu e convins însă că oltenii se vor întări până la încheierea perioadei de mercato.
   
   
  "Craiova are un ax central destul de bun în continuare. Stai să vedem cine mai vine. Că e fereastra de transferuri deschisă până în septembrie. Probabil vor dori să vadă cum încep şi vor mai muta pe parcurs. Se vorbeşte de Măţan, de Puşcaş, să vedem.
   
  Să ştiţi că la Craiova e un management serios, nu se aruncă înainte, să ia cu orice preţ titlul, apoi să se desfiinţeze, cum s-a mai întâmplat. Ştiţi de ce Craiova nu face ca Steaua? Pentru că Steaua îşi propune mereu să ia campionatul şi mereu îl pierde. De asta nu anunţă obiectiv titlul oltenii" a declarat Sorin Cârțu într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.
   
   


  • 0

  q4xYre5.png

   

  b1XfF1t.png

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up