Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Surpriză de proporții: Țucudean pleacă în China pe o sumă impresionantă, în locul lui Omrani


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
RauL47.

RauL47.

  'Nu căuta valoare, mândrie si figuri'


 • account_circle
  Moderator General
 • I have 1,596 Posts
 • My id is #11887
 • 26-January 17
 • 158 reputation points
 • RauL47.

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND

  Jmhhc2g9ODY2NDc5NjhhZGYzMzgyNTZiNDc2Mjhi

   

   

  Transferul lui Billel Omrani în China a picat, dar CFR Cluj tot va trimite un atacant la Guizhou Hengfeng, echipa la care a plecat în această vară și antrenorul Dan Petrescu. Este vorba de George Țucudean, golgheterul Ligii 1 în sezonul 2017-2018 (cu 15 goluri, la egalitate cu Harlem Gnohere, de la FCSB).
   
  Omrani (25 de ani) era cel care trebuia să se transfere la Guizhou Hengfeng. CFR i-a prelungit contractul, i-a mărit salariul și i-a dat și o sumă de bani la semnătură, în speranța că își va scoate din cheltuieli odată cu vânzarea atacantului francez pentru suma de 2,5 milioane de euro. Între timp, însă, fotbalistul care a fost dorit și de FCSB s-a răzgândit, motivând că vrea să rămână în fotbalul Europa, în speranța că va ajunge cu ardelenii chiar în Champions League.
   
  Pe ultima sută de metri, CFR s-a reorientat și îl trimite la echipa lui Dan Petrescu pe George Țucudean (27 de ani). Suma de transfer va fi tot de 2,5 milioane de euro, cea pe care chinezii erau dispuși să o achite și în schimbul lui Omrani.
   
  Graba cu care se face acest transfer este justificată de faptul că vineri este ziua în care se închide perioada de mercato în China.
   
  500.000 de euro a plătit CFR Cluj în iarnă pentru a-l aduce pe George Țucudean de la FC Viitorul.
   
  7 trofee are George Țucudean de-a lungul carierei: cu Dinamo are Cupa României (2012) și Supercupa României (2012); cu FCSB are titlul de campion în Liga 1 (2015), Cupa României (2015) și Cupa Ligii (2015), cu Viitorul are titlul de campion în Liga 1 (2017), iar cu CFR Cluj are titlul de campion în Liga 1 (2018).
   
   


  • 0

  q4xYre5.png

   

  b1XfF1t.png

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up