Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin paysafecard, skrill, card, bitcoin acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Situația din România va fi discutată luni, în ședință extraordinară, la Strasbourg


 • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1
DANiEL

DANiEL

  والغرور ، والهيبة ، والهيبة

 • account_circle
  Premium User
 • I have 523 Posts
 • My id is #29582
 • 23-July 18
 • 82 reputation points
 • DANiEL

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  61896549.jpg

   

  Comisia pentru libertăţi civile a Parlamentului European a programat pentru luni seară la Strasbourg o reuniune extraordinară.
   
  Membrii acestei comisii vor avea un schimb de opinii cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, privind ”situaţia din România, inclusiv independenţa justiţiei”, se arată într-un anunţ postat pe website-ul PE, relatează Agerpres.
   
  La această întâlnire urmează să se discute şi despre Opinia preliminară a Comisiei de la Veneţia cu privire la trei proiecte de revizuire a unor legi, asupra cărora preşedintele Klaus Iohannis a cerut opinia acestei comisii, respectiv modificarea legii 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, a legii 304/2004 privind organizarea judiciară şi a legii 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii.
   
  Conferinţa preşedinţilor din Parlamentul European (PE) a decis joi ca votul asupra rezoluţiei privind statul de drept în România, care urma să aibă loc în a doua sesiune din octombrie după dezbaterea de pe 3 octombrie din plenul PE, să fie amânat pentru luna noiembrie.
   
  Într-o declaraţia acordată Agerpres, eurodeputatul PNL Marian-Jean Marinescu a afirmat că deşi liderul grupului popularilor (PPE) din PE, Manfred Weber, nu a fost prezent la Conferinţa preşedinţilor, acesta din urmă a fost artizanul înţelegerii cu ceilalţi lideri de grupuri privind amânarea votului din a doua sesiune din octombrie, pentru a nu se suprapune cu prezenţa la Strasbourg a preşedintelui României, Klaus Iohannis, care urmează să susţină un discurs despre viitorul Uniunii Europene.
   
  De asemenea, a mai declarat Marian-Jean Marinescu, în Conferinţa preşedinţilor s-a decis ca rezoluţia privind statul de drept în România să fie una a grupurilor politice, deşi grupul socialiştilor (S&D) a solicitat ca rezoluţia să fie una întocmită de Comisia LIBE.
   
  Marinescu, care a fost prezent la întâlnirea liderului grupului PPE din PE, Manfred Weber, cu prim-ministrul Viorica Dăncilă desfăşurată săptămâna trecută, susţine că şefa guvernului de la Bucureşti a afirmat, în timpul întâlnirii, că România este folosită ca monedă de schimb după decizia PE privind activarea articolului 7 din Tratatul UE în cazul Ungariei. “I-am spus să comunice acest lucru grupului S&D, pentru că ei au dorit să existe o rezoluţie”, a spus vicepreşedintele grupului PPE. Potrivit lui Marian-Jean Marinescu, grupul PPE a propus iniţial ca dezbaterea privind statul de drept din România, solicitată de grupul Verzilor, să aibă loc fără adoptarea unei rezoluţii, însă cei de la S&D s-au opus.
   
  Potrivit website-ului Euractiv, la întâlnirea pe care miercuri grupul S&D din Parlamentul European a avut-o cu Viorica Dăncilă, unii europarlamentari au făcut numeroase referiri la situaţia din Ungaria şi la partidul premierului ungar Viktor Orban, şi chiar au ridicat tonul în timpul acestei discuţii intense la care i-au cerut premierului român să respecte linia ”progresistă” a grupului socialist european.
   
  Reproşându-i premierului român că PSD se îndepărtează de această linie, eurodeputaţi social-democraţi din Parlamentul European au criticat în faţa premierului Viorica Dăncilă convocarea referendumului pentru familie care urmăreşte interzicerea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, acei eurodeputaţi afirmând că astfel de idei nu aparţin familiei socialiste europene.
   
  ”Interzicerea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex în Constituţia României este incompatibilă cu un partid care aparţine familiei noastre. Trebuie să avem în vedere că multe organizaţii LGBT se bazează pe noi şi ne consideră apărătorii lor în interiorul UE”, a spus un eurodeputat.
   
  Sursă: click.


  • 0

  ReYmegc.png


  #2
  găbiță grăsuțuKGB (RETRAS)

  găbiță grăsuțuKGB (RETRAS)

   RETRAS - 30/01/2019

 • account_circle
  Premium User
 • I have 1,305 Posts
 • My id is #12781
 • 19-February 17
 • 22 reputation points
 • GABRiELKHOV.

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  BEAST

  da


  Edited by DANiEL, 30 September 2018 - 08:15 PM.
  sancționat cu avertisment verbal.


  • 0

  Gq0s2Il.jpg  XkNZB6C.png

  SfnzI5L.png
  Ad6jO61.png

  Ekfjhs9.jpg

  GABRiELKHOV. is now the leader of faction Red Dragon Triads (18 turfs)

  GABRiELKHOV. is now the leader of faction Da Nang Boys (7 turfs)

  GABRiELKHOV. is now the leader of faction Grove Street (19 turfs)

  GABRiELKHOV. is now the leader of faction The Ballas Family (23 turfs)

  GABRiELKHOV. is now the leader of faction The Italian Mafia (23 turfs)  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  doQw39O.jpg


  #3
  Costa.

  Costa.

   Ex. Leader Taxi LS & Helper

 • account_circle
  Premium User
 • I have 1,360 Posts
 • My id is #13096
 • 01-March 17
 • 53 reputation points
 • .Costa

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND

  topic vechi de peste 24 de ore, lock.  • 0

  Posted Image

  Posted Image

  Posted Image

  Posted Image

  Posted Image

  Posted Image

  I will never forget this moment


  Posted Image

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up