Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin paysafecard, skrill, card, bitcoin acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Elevul filmat ameninţându-şi profesoara într-un liceu la periferia Parisului, inculpat şi eliberat cu obligaţia de a respecta măsuri provizorii


 • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1
Gabi 🔥

Gabi 🔥

  make money, not friends.


 • account_circle
  Helper RPG
 • I have 254 Posts
 • My id is #14075
 • 02-April 17
 • 7 reputation points

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  LEGEND
  eleve-braque-prof-tw1.png?width=860

   

  Adolescentul filmat ameninţându-şi profesoara cu o armă falsă într-un liceu de la Créteil (Val-de-Marne), la periferia de sud a Parisului, a fost inculpat duminică seara cu privire la ”violenţe agravate”, a anuţat parchetul, relatează AFP.
   
  Înregistrarea, filmată joi şi apoi difuzată pe reţele de socializare, a provocat în weekend indignare până la vârful statului şi i-a determinat pe miniştrii Educaţiei şi Internelor să anunţe un ”plan de acţiuni”.
   
   
  În ea apare un adolescent, în picioare, într-o sală de clasă, ameninţându-şi profesoara de biotehnologie cu o armă de mână - care s-a dovedit a fi un pistol cu bile - şi cerându-i să-l pună ”prezent” şi nu ”absent” pe foaia de prezenţă.
   
   
  Elevul, care s-a dus la comisariat vineri, împreună cu tatăl său, a fost prezentat duminică în faţa unui judecător pentru copii, care l-a inculpat cu privire la ”violenţe ce au antrenat o incapacitate temporară de muncă de opt zile”, a anunţat Parchetul din Créteil.
   
   
  Aceste violenţe sunt agravate de folosirea unei arme, prin faptul că ele au vizat un profesor şi au avut loc într-o instituţie şcolară.
   
   
  Adolescentul, care împlineşte vârsta de 16 ani luna viitoare, a fost eliberat, însă are de respectat măsuri provizorii până la o nouă înfăţişare în faţa unui judecător de copii, şi anume i s-a interzis să intre în contact cu profesoara sa, nu mai poate locui în Val-de-Marne, însă este necesar să-şi continue studiile. O măsură de evaluare educativă a fost dispusă, potrivit aceleiaşi surse.
   
   
  Proceduri au fost angajate, de asemena, împotriva persoanei care a filmat şi difuzat  imaginile, ale căror autor nu a fost identificat până duminică seara, a precizat parchetul.
   
   
  Ministrul Educaţiei Jean-Michel Blanquer şi Christophe Castaner, care tocmai a fost numit la Beauvau cu ambiţia afişată a unei politici de fermitate, au anunţat reuninea unui ”comitet strategic”, săptămâna viitoare, în vederea unui ”plan ambiţios de acţiuni” contra violenţelor ce vizează cadrele didactice.
   
   
  Într-un comunicat comun, cei doi miniştrii, care au reacţionat deja sâmbătă, au condamnat atât ”ameninţările şi afronturile” suferite de profesoară, cât şi difuzarea înregistrării video, în care faţa profesoarei nu este cenzurată.
   
   
  Preşedintele Emmanuel Macron le-a cerut sâmbătă seara celor doi miniştri să ia toate măsurile pentru ca acest tip de incident să nu se mai repete, catalogând drept ”inacceptabil” ca un profesor să fie ameninţat.

   

   

   

  Sursa: News.ro  • 0

  Momente frumoase:

  Spoiler

   
  7GEHEka.png


  #2
  DANiEL

  DANiEL

   والغرور ، والهيبة ، والهيبة

 • account_circle
  Premium User
 • I have 523 Posts
 • My id is #29582
 • 23-July 18
 • 82 reputation points
 • DANiEL

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  topic vechi de peste 24 de ore, lock.  • 0

  ReYmegc.png

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up