Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin paysafecard, skrill, card, bitcoin acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

”A fost greu de suportat! Dacă nu te simți pregătit, stai!”. Gabi Torje nu iartă pe nimeni!


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
A.Dedrick

A.Dedrick

  Advanced Member

 • account_circle
  Member
 • I have 87 Posts
 • My id is #26434
 • 07-April 18
 • 6 reputation points
 • Axel.D

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  MSZoYXNoPTgxMjlkN2E2YmJkODQ0NWFmYzMwMDgz

  Gabi Torje (29 de ani), mijlocașul celor de la Sivasspor, crede că Dinamo, fosta sa echipă, poate prinde un loc între primele 6 clasate la finalul sezonului regulat. Internaționalul român este convins că roș-albii vor câștiga meciurile necesare pentru a obține accesul în play-off.
   

  Sunt la 3 puncte de play-off, trebuie să câştige meciuri. Nu poţi să ajungi în play-off dacă nu câştigi meciuri. Am încredere în Mircea Rednic, e un antrenor cu experienţă, e ultimul antrenor care a adus titlul în Ştefan cel Mare. În plus, toți cei de acolo vor face tot ce e mai bun pentru Dinamo şi pentru a o duce în play-off. Ceea ce s-a întâmplat anul trecut a fost greu de suportat pentru mulţi, mai ales pentru jucători”, a spus Gabi Torje, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club, de la Digi Sport.

  În plus, Gabi Torje susține că nu Rednic este vinovat pentru faptul că unii dintre jucători nu sunt bine pregătiți fizic. Nu fac antrenorii pregătirea fizică, preparatorii se ocupă de pregătirea fizică. Pregătirea tehnică şi tactică o fac antrenorii. Dacă tu nu te simţi pregătit ca jucător, stai şi lucrezi în plus.

  Nu este vina unei singure persoane şi nu se poate da vina pe o singură persoană că nu e echipa pregătită!”, a mai spus Gabi Torje, la Digi Sport.

   

   "Înseamnă că eşti pe lângă fotbal!" Gabi Torje se implică în scandalul din vestiarul naţionalei
   

  "Eu cred că jucătorii nu trebuie să fie anunţaţi de nimeni, ei trebuie să ştie ce trebuie să facă pe teren. Eu sunt convins că ştiau cu toţii. Eu cred că Manea s-a pierdut în faţa camerei, cu emoţiile. Nu vreau să cert pe nimeni sau să jignesc. Să nu ştii acest lucru înseamnă că eşti pe lângă fotbal. S-a scris că trebuie să câştigăm la 2 goluri pentru a fi în urna a treia. Indiferent cu cine ar pica România, şanse ar fi destul de mari", a spus Gabriel Torje în exclusivitate la Digi Sport 1, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

  De asemenea, Gabriel Torje e convins că atât Deac, cât şi Cristian Manea vor fi convocaţi la echipa naţională.

  "Trebuie chemaţi la echipa naţională cei mai în formă jucători, cei mai buni. Cum să nu? Îi chemăm la facultate sau la fotbal?", a mai spus Torje, care joi, 22 noiembrie a împlinit 29 de ani.


  sursa  • 0
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up