Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin paysafecard, skrill, card, bitcoin acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Bilete semnate de Daniel Pancu! Cadou inedit pentru fani la ultimul meci pe Giulești

daniel pancu rapid giulesti bilete semnate cadou inedit pentru rapidisti

 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
A.Dedrick

A.Dedrick

  Advanced Member

 • account_circle
  Member
 • I have 87 Posts
 • My id is #26434
 • 07-April 18
 • 6 reputation points
 • Axel.D

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  aD02MzYmemM9MSZoYXNoPTQ0Yzk1ZTcwNDRlYTEx

  Stadionul ”Valentin Stănescu” din Giulești, inaugurat în urmă cu 79 de ani de Regele Carol al II-lea, va intra zilele viitoare în proces de demolare și refacere pentru Euro 2020. În aceste condiții, meciul dintre Rapid și Modelu, din Liga 3 va fi ultimul pe ”Giulești”. Partida, care se va disputa sâmbătă 24 noiembrie, de la ora 17:30 , ÎN DIRECT la Digi Sport 4, va fi și ultima pentru Daniel Pancu din postura de fotbalist al grupării alb-vișinii.

  În consecință, Pancu, alături de conducerea grupării de lângă Grant, le-a pregătit fanilor o mare surpriză. Toate bilete ce vor fi comercializate pentru acest meci vor avea inscripționate și un mesaj semnat de actualul antrenor al echipei. ”Mereu unul dintre voi, mândru de destinul meu!”, este mesajul pe care Pancu l-a semnat și care a fost inscripționat pe bilet.

  Nzk0NmMyNjUxYTg3M2RhMThlZDJmZmJmMWRjY2U3

  Spectacol total la ultimul meci al lui Daniel Pancu și la ultimul pe Giulești

  Rapid va întâlni echipa Înainte Modelu, într-un meci din etapa a 14-a a seriei a doua din Liga 3, dar evenimentul va deveni unul istoric. Potrivit unui comunicat al clubului, spectacolul va fi marcat așa cum se cuvine în istoria clubului de sub Podul Grant, născut în 1923.

  Pe stadionul construit în urmă cu 79 de ani vor apărea din nou jucători emblematici ai clubului, iar Daniel Pancu, actualul antrenor al echipei, va disputa ultimele sale minute pe Giulești și într-un meci oficial.

  "La începutul partidei, foști jucători din generații diferite vor intona Imnul Rapidului la mijlocul terenului. La pauză, pe un ecran imens vor putea fi revăzute momente antologice din istoria Rapidului, de la inaugurarea arenei de către Regele Carol și până la parcursul fabulos din Cupa UEFA. Timp de o săptămână, foști jucători precum Ilie Rontea, Leo Toader, Cezar Zanfir, Iulian Chiriță, Dumitru Tîrțău, Cristi Rontea, Robert Ilyeș, Vali Negru, Ionuț Voicu, Costin Lazăr, Daniel Pancu, Nicolae Grigore, Mihai Iosif, Marian Ioniță și alții au trimis și trimit în continuare înregistrări video prin care cheamă suporterii la stadion.

  Emulația din rândul suporterilor este foarte mare. Pe lângă cei din București și din Provincie și-au anunțat prezența la meci fani din Spania, Germania, Anglia, Austria. Este un pic ciudat că ultimul meci oficial al Rapidului pe stadionul Giulești va fi cu...Modelu. La fel de ciudat este că un idol ca Pancu va agăța oficial ghetele în cui într-o partidă din Liga a III-a. Dar ăștia suntem noi, Rapidul! Ne construim istoria cu aceeași conștiinciozitate, indiferent de condiții, loc, regim sau timp. Noi nu tânjim după care alegorice pentru că avem propria credință și proprii eroi. Tot din atașament, cei care au scris istorie cheamă publicul la stadion pentru ultimul meci. Sunt idolii noștri care au avut un cuvânt de spus la noi în templu. Legende din multe generații vor cânta Imnul. Lista celor invitați este lungă, dar poate nu vor veni toți. Dar important este să fim împreună și strigătul din vechea Troie să se audă până la Cer", a declarat Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului.

  Invitații Rapidului:

  Ion Motroc, Viorel Kraus, Rică Răducanu, Ilie Rontea, Octavian Niță, Ion Manu, Leontin Toader, Ion Ispas, Bratu Pîrvu, Bimbo Paraschiv, Marian Rada, Ștefan Popa, Marian Grigore, Gheorghe Cîrstea, Ion Goanță, Fănel Țîră, Iosif Damaschin, Florică Drăghici, Adrian Matei, Florin Motroc, Cezar Zanfir, Cristi Dulca, Florin Constantinovici, Niculae Vasile, Cristi Rontea, Rodin Voinea, Dumitru Tîrțău, Vasile Caciureac, Romică Bealcu, Ștefan Nanu, Ionuț Voicu, Marius Șumudică, Valentin Bădoi, Mugur Bolohan, Gheorghe Butoiu, Nicolae Constantin, Daniel Chiriță, Florentin Rădulescu, Adrian Iencsi, Florin Șoavă, Constantin Schumacher, Jean Barbu, Ionel Ganea, Dani Coman, Robert Ilyeș, Marius Măldărășanu, Valentin Negru, Arman Karamyan, Răzvan Raț, Viorel Moldovan, Ovidiu Herea, Dan Alexa, Ianis Zicu, Costin Lazăr, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Cristi Săpunaru, Nicolae Stanciu și foști antrenori precum Mircea Lucescu, Viorel Hizo, Mircea Rednic, Cristiano Bergodi, Ioan Andone și Răzvan Lucescu.

  În acest moment, Rapid se află pe primul loc al clasamentul seriei 2 din Liga 3, cu 32 de puncte, având un avans de 3 lungimi de următoarea clasată, CS Afumați.

  Încep lucrările de modernizare la stadionul din Giuleşti pentru EURO 2020

  Actualul stadion, construit în 1938, va fi modernizat din temelii. Noua arena din Giuleşti va avea o capacitate de 14.000 de locuri. Actuala arenă va fi demolată, cu excepţia peluzei dinspre Sala Rapid, care va fi modernizată.

  Arena va avea şi o zonă de sărituri în lungime, dar şi o pistă de alergare 60 de metri outdoor. Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, dar și săli de forță sau recuperare și pistă de popice.

  România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. UEFA obligă ţările organizatoare să pună la dispoziţie alte patru stadioane la standarde internaţionale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale. Cele patru arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid şi Dinamo.


  sursa  • 0
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up