Jump to content
Sign in to follow this  
Radu

[ZIAR] School Instructors Los Santos

Recommended Posts

QgTNlan.png

Ziarul OG-Times

 

     Dupa foarte foarte multe evenimente organizate de STAFF-ul factiunii School Instructors Los Santos in perioada sarbatorilor, acestia au decis sa ajute jucatorii care sunt la inceput de drum pe acest server cu cate o masina de tip Cheetah. Membrii care au avut o suma mai mare de bani, au donat cat au putut, fiind sume de la 5.000.000$ pana la 30.000.000$, ajungand la o suma finala de 170.000.000$ ceea ce ne-a determinat sa cumparam 3 vehicule.

lsTqSFe.png

     Cel mai greu a fost sa alegem bucurosii acestor cadouri minunate. Obiectiv am avut de la inceput sa oferim cadouri jucatorilor care au nivel mic, nu au o avere asa mare si care incearca sa munceasca pentru a creste pe server. Am evitat jucatorii care aveau vehicule destul de luxoase, level mare sau chiar cersetorii. Dupa mult efort, am dat peste doi jucatori, unul era clown, muncind la circ pentru a castiga bani de intretinere, iar celalalt era un pescar care muncea din zori pentru a-si procura hrana. Cu aprobarea acestora am facut o poza cu ei.

 

CLIMBERINC@SAKALUL - clown la circul din Los Santos, 16 ani.

JtVCPjR.png

 

Cosmynexx - pescar in orasul Las Venturas, 14 ani.

FGqSMNi.png

 

     In cele din urma, nu doar civilii au fost fericiti, un membru al factiunii noastre, School Instructors Los Santos, a primit si el un Cheetah din partea conducerii. Am aflat cu mare tristete ca mosul nu a trecut pe la el, asa ca am decis sa il facem macar noi fericit, oferindu-i acest vehicul in semn de nostalgie, dar si de respect pentru munca pe care o depune in factiune, facand mereu raportul la timp, fara sa se certe cu colegii, fiind foarte ascultator. Este vorba de GreuDeUcis, un membru care desi este sarac, mereu a oferit din putinul lui.

GreuDeUcis - instructor in orasul Los Santos, 15 ani.

J0aNWoA.png

 

     Multumesc tuturor membrilor din factiunea Los Santos School Instructors pentru cooperare, pentru ajutorul financiar si pentru zambetul pe care mi-l daruiti in fiecare zi ca jucati pe acest server si ca sunteti membrii mei (& @@Gangsta Rap si @iOneTouch). La multi ani va doresc tuturor si un an plin de bucurii si implinri. School Instructors Los Santos va doreste toate cele bune.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...