Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin paysafecard, skrill, card, bitcoin acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Legendele palatului: prințul Jumong


 • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1
kingVali

kingVali

  Advanced Member

 • account_circle
  Member
 • I have 63 Posts
 • My id is #3576
 • 23-April 16
 • 2 reputation points
 • Darkbt

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Trailer serial:

  Genul:Drama

  Anul aparitiei:2006

  O scurta descriere:Jumong este un serial istoric coreean produs de MBC care are 81 de episoade. Acțiunea începe în anul 108 î.Hr. când refugiații fostului regat Joseon sunt supuși abuzurilor din partea imperiului Han. Legendarul erou Haemosu liderul armatei Damul formează o alianță cu Geumwa prințul moștenitor al regatului Buyeo pentru a înfrunta imperiul Han.

   
  Toate orașele-stat separate n-au nicio șansă în fața Imperiului. În serial, hanul, conducătorul imperiului, este prezentat ca fiind crud, luând prizonieri și probând noile arme de fier pe ei.
   
  Hae Mosu, un soldat legendar, se alătură forțelor lui Geumwa, prințul moștenitor din regatul Buyeo, cu scopul de a contracara sălbăticia hanului. Hae Mosu creează Damulgun, (armata Damul) o trupa de soldați care apără refugiații Gojoseon. Hae Mosu este rănit după o încăierare cu soldații Hanului, și plutește în jos pe un râu, rănit grav. Prințesa din tribul Haebaek (Doamna Yuhwa) îl găsește și, cu diferite tratamente, îl însănătoșește.
   
  Cu toate acestea, Hanul este în căutarea lui HaeMosu, și descoperind că bărbatul a fost salvat de prințesă, atacă tribul Haebaek. Hae Mosu scapă la timp și călătorește până când întâlnește o caravană a tribului Gyeh-Ru. Șeful negustororilor, Yeon Ta-Bal, care este, de asemenea, conducătorul tribului Gyeh-Ru, oferă lui Hae Mosu un loc de muncă în cadrul caravanei, fără a ști cine este cu adevărat acest om.
   
  În urma unei ambuscade Haemosu este grav rănit și este salvat de Yuhwa de care se îndrăgostește.Din dragostea lor rezultă un copil care este numit Jumong ( înseamnă arcaș iscusit) și de care Haemosu va afla mult mai târziu.
   
  Înaintea unei bătălii importante cu imperiul Han lui Haemosu i se întinde o capcană care a fost pusă la cale de către prim-ministrul regatului Buyeo fără știrea prințului moștenitor Geumwa. Este prins de Imperiul Han și torturat. Printul Geumwa încearcă eliberarea lui, dar eșuează iar în timpul acestei eșuări Haemosu este crezut mort. Yuhwa crezând ca Haemosu este mort și fiind însărcinată alege să fie concubina prințului Geumwa, ambii pretinzând ca Jumong este fiul lor.
   
  20 de ani mai târziu Jumong se întâlnește într-o temniță secretă cu Haemosu adevăratul lui tată care îi devine și maestru. Aflând ca Haemosu este în viață prințul Geumwa încearcă să se întâlnească cu el dar nu reușește deoarece prinții Daeso și Youngpo îl ucid pe Haemosu deoarece acesta era considerat o amenințare pentru regatul Buyeo.
   
  Când Jumong află adevărata lui identitate își propune să îndeplinească cauza măreață pe care tatăl său nu a putut să o ducă la capăt. Ajutat de Soseono șefa unui clan de negustori care îi va deveni a doua soție Jumong înființează în anul 37 î.e.n. regatul Goguryeo unul din cele trei regate care stau la baza Coreei de azi. Jumong a fost unul din acei eroi care și-au copleșit generația și-a schimbat istoria.
   
  Jumong este interpretat de actorul Song Il Gook care s-a născut la 1 octombrie 1971, are 1,85 m și 80 de kg. Este cunoscut ca un sportiv adevărat fiind și vicepreședinte al Confederației de Triatlon, totodată a participat la Seul în 2008 la Concursul Internațional de triatlon. În aprilie 2008 a purtat torța olimpică prin Seul. Mai practică și alte sporturi cum ar fi golful, înotul, schiul și ciclismul montan. Soseono este fata unui comerciant și este iubită de Jumong pe tot parcursul vieții dar destinul îi separă. A fost crescută ca un băiat având numeroase calități. Ea îl ajută permanent pe Jumong. Soseono este interpretată de actrița Han Hye Jin.
   
  Yesoya este cea care îi salvează viața lui Jumong și îi devine prima soție. Jumong ajunge să o iubească și face un copil cu ea pe nume Yuri.Destinul îi separă și pe ei mult timp, Jumong crezându-i morți. Yesoya i-a parte la nunta lui Jumong cu Soseono privind cu Yuri în brațe desfășurarea nunții. Yesoya este interpretată de actrița Sung Ji Hyo. Regele Geumwa este interpretat de actorul Jeon Kwang Yeol nimeni altul decât cel care l-a interpretat pe Doctor Hur.
   

  tTQAhpA.jpg

   

     • 0

  pMKTuvD.png


  #2
  KoBe.

  KoBe.

   Bug Abuse <3


 • account_circle
  Moderator General
 • I have 1,178 Posts
 • My id is #153
 • 05-January 16
 • 860 reputation points
 • KoBe24_

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  Hall of Fame

  La fel si aici, next ai warn daca nu respecti modelul titlului ex. [FILM]- X, [Serial]- X.

   

  Lock.  • 0

  KobeGWoverWade.gif                                        giphy.gif

         eoZl2Ms.png                  Dublu medaliat olimpic !     6LhAE3m.png

   

                  

  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up