Jump to content
Tiberiu16

Problema OG-Guard - autentificare

Recommended Posts

Problema: Am incercat sa imi pun in functiune autentificatorul OG-Guard, dupa putin timp l-am dezinstalat de pe telefon fara a nota vreun cod anume, acum cand vreau sa ma loghez pe panel imi cere coduul OG-Guard, chiar daca nu il mai am pe telefon, iar daca vreau sa il elimin imi cer alt cod pe care tot nu il detin. Am incercat sa ma reloghez pe telefon insa imi da o eroare 'nu esti autorizat sa te loghezi de pe acest dispozitiv, tin sa mentionez ca pe server nu imi cere absolut niciun cod.


Informatii cu caracter obiectiv ce consta in imagini/video despre problema: Nu detin.


Alte detalii: Multumesc anticipat.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Acest topic: http://forum.og-times.ro/index.php?/topic/28346-update-de-securitate-og-guard/ , respectiv acesta: http://forum.og-times.ro/index.php?/topic/45655-tepe-og-times-recupereaza-contul/#entry562963 , meritau citite inainte sa iti pui OG-Guard..

Din pacate nu mai ai ce sa faci, incearca sa deschizi un  ticket pe panel si sa-i convingi pe fondatori sa te ajute..Odata dezistalata aplicatia pierzi tot accesul la cont..Iar in joc, iti va cere codul de la OG-Guard cel mai probabil cand vei schimbi IP
P.S:In caz de rezolvi ceva, incearca sa-ti notezi undeva cod-ul de recuperare, acel cod este pentru a-ti inlatura 'OG-Guard' in caz de pierzi telefonul sau se intampla alt incident nefericit, iar aplicatia nu TREBUIE STEARSA 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, in acest caz poti face un ticket si un admin 6+ te poate ajuta. Insa ai nevoie de foarte multe detalii ale contului pentru ati fi acordat codul de recuperare si data viitoare daca nu stii sa folosesti o aplicatie, nu o descarca, te poate dezavantaja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

În această secțiune sunt zeci de topuri cu această problemă, însă ca să înțelegi răspunsul pe scurt, nu mai poti recupera contul, acel cod era foarte important. Staff-ul nu te mai poate ajuta cu nimic. Pe viitor ar trebui sa fii mai prudent, deoarece esti anunțat de acel cod atât la adăugarea og-guad cat si la prima logare pe panel dupa adăugarea acestuia.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...