Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Anunţuri Importante

[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNŢ] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

Reacția lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a ratat șansa de a deveni campioană

Razvan Lucescu PAOK Reactia antrenorului campioana

 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
A.Dedrick

A.Dedrick

  Advanced Member

 • account_circle
  Member
 • I have 87 Posts
 • My id is #26434
 • 07-April 18
 • 6 reputation points
 • Axel.D

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  NDAzNDhkNmJiMmVmYzYzMWU3ZjViNDAxZTc2NWIz

  Răzvan Lucescu mai trebuie să aștepte o etapă pentru a se putea bucura de primul titlu din cariera de antrenor. PAOK Salonic nu a obținut decât o remiză pe terenul celor de la AEL Larissa, scor 1-1.
   

  La finalul partidei, Răzvan Lucescu a recunoscut că și-ar fi dorit ca echipa sa să fi câștigat titlul de campioană încă din această etapă.

  ”Un meci complicat pe un gazon care nu ne-a ajutat pe noi. Am avut o mulţime de ocazii, dar nu am reuşit să marcăm mai multe goluri. Am vrut să terminăm totul, să luăm titlul încă de acum, dar chiar şi aşa suntem la doar un pas distanţă de obiectiv. Suntem foarte aproape de titlu, chiar dacă e o dezamăgire după jocul de azi, dar nu s-a terminat nimic”, a spus Răzvan Lucescu, la finalul partidei cu AEL Larissa.
   

  PAOK Salonic poate câștiga primul titlu de campioană după o pauză de 34 de ani etapa viitoare, când formația antrenată de Răzvan Lucescu o va întâlni, pe teren propriu, pe Levadiakos. 
   

  Suporterii lui PAOK Salonic se pregătesc pentru un moment istoric, în care pot pune punct celor 34 de ani de aşteptare a titlului. Mii de torţe vor asigura un spectacol pirotehnic unic.

  În 2014, susţinătorii lui PAOK făceau senzaţie după o victorie cu rivala Olympiacos, care îi califica în finala Cupei Greciei. Au aprins torţe pe întreaga arenă, iar imaginile au făcut înconjurul lumii.


  sursa  • 0
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up