Jump to content
Sign in to follow this  
PuBsXD

Reclamatie Moderator -Tobacco

Recommended Posts

Nick pe TeamSpeak:sTrOmbErG


Pe cine reclami?:Tobacco


Dovezi:Nu am dovezi, vreau dovezile lui nu sa dau eu dovezi ca nu am de ce. 


Descrierea situatiei:I am zis ca e urata iubita lui ca pune poze cu ea, ESTE DOAR PAREREA MEA SI ATAT nu trebuie neeaparat sa-mi dea ban pentru ca nu l am injurat PE EL CA MODERATOR ce este, dar nu este nimic, asa e cand nu ai ce sa zici, era pe camera Shedan si cand a intrat DOMNUL TOBACCO a zis " sa imi bag înjur in ma ta " fix asa mi a zis, pacat ca nu am inregistrat, ADMIN si MODERATOR NR 1 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu te-am jignit cu nimic, am intrat pe camera sa te intreb care-i problema ta, ai inceput sa vorbesti ca la usa cortului. Ti-am dat unban imediat pentru ca nu am avut instant replay-ul pornit si n-am dovada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai si ce ma doare pe mine ca nu ai tu insta filmare sau nu stiu ce? Dai ban asa aiurea ca ti am zis ca e urata aia ca pui poze acolo si E DOAR PAREREA MEA, nu trebuie sa imi dai ban sau altceva, era pe camera Shedan si un baiat si erau de fata ca m ai injurat pacat ca nu am vrut sa filmez sa iti fac si mai mult rau, oricum esti doar un copil nu ma pun la mintea ta, daca plangi ca am zis ca e urata, in fine nu mai are rost sa zic nimic, alta data sa ai filmarea pornita pentru ca nu dai ban cand vrea inima ta sau altceva, degeaba ai modu ala jur.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...