Jump to content
Sign in to follow this  
Valentin Alexandru

Interviu #31 - DArKyyy - helper level 1 & coleader LVPD

Recommended Posts

VsoydUZ.png

 

 

 

Salut @DArKyyy și mulțumesc că ai acceptat invitația mea la acest interviu. Bun venit și cititorilor, sper să nu vă plictisim și să îl cunoaștem mai bine pe invitatul nostru.
Te salut atât pe tine cât și pe cei ce urmăresc acest interviu. Nu trebuie să-mi mulțumești, este plăcerea mea să fiu aici. 

Înainte de toate, te rog să ne spui câteva lucruri esențiale despre tine, cum ar fi prenumele, vârsta și județul unde locuiești.

Mă numesc Alexandru, am 18 ani și sunt din județul Ialomița.

 

Dacă ai fi fost pus să alegi unde să locuiești, crezi că ai fi ales tot locul actual, daca nu, unde ai fi vrut să stai? Poți să ne aduci câteva argumente în legătură cu alegerea făcută?

Sincer, aș fi preferat să locuiesc tot aici, deoarece este un oraș relativ micuț, cu multe locuri frumoase, persoanele locuitoare fiind foarte primitoare și binevoitoare, acest lucru făcându-te să te simți bine aici.
 

Ținând cont că ne aflăm la jumătatea verii și că anul școlar 2018-2019 s-a incheiat, ce studii ai reușit să ai până acum și ce ai de gând să faci în următorii 2 ani, de exemplu.

Până acum am reușit să absolv liceul, iar pe viitor am de gând să continui cu facultatea de Limbi Străine pe specialitatea Engleză și Germană.
 

Cum știm cu toții, fiecare om este diferit față de alții, de la aspect până la modul cum merge pe stradă. Descrie-te puțin. Spune-ne cam ce ai vrea tu să știm despre tine, asta până te voi intreba eu.

Despre mine aș dori să știți că sunt o fire foarte sociabilă, responsabilă și cu foarte mult umor, nu te poți plictisi lângă mine. Sunt o persoană mai corpolentă, blond cu ochii albaștrii și inalt de cam 1 metru si 90 de centimetrii.
 

Încă din copilărie începem să fim nervoși pe diferite subiecte, de la serioase până la banale. Care ar fi două motive care te enervează și care este remediul tău pentru a te calma?

Primul motiv care mă face să-mi pierd cumpatul este minciuna, nu o suport și înlătur fiecare persoana de langa mine care m-a mințit, iar cel de-al doilea motiv sunt anumitele înjurii aduse familiei, iar remediul meu pentru a mă calma îl reprezintă statul singur într-o cameră cu muzica în căști.

 

Să presupunem că ești intr-o relație cu o fată de 5 ani și că primești o ofertă să te angajezi la o companie la care se câștigă super bine. În continuare, fata vrea să formați o familie, locul de muncă necesită mutarea din țară pe o perioadă de cel puțin 3 ani și singurul lucru prost din toate astea este că iubita ta nu poate veni cu tine, din simplu fapt că nu vei putea locui în același oraș cu ea. Întrebarea este, ce ai face in această situație, ai rămâne in țară să îți intemeiezi o familie chiar dacă veniturile voastre nu sunt foarte bune sau ai alege să îți îndeplinești visul părăsind atât fata cât și țara pe o perioada nedeterminată? Motivează alegerea făcută.
Sincer aș rămâne în țară deoarece pentru mine, personal, familia este mult mai importantă decât orice fel de bun material, în cazul în care am fost ofertat de o companie mare înseamnă că am calități, și pot fi descoperite și de angajatorii și patronii din țara natală.

 

De ce crezi că țara noastră este atât de sub-dezvoltată, dupa părerea ta cine si de ce ne trage in jos? În caz că te-ai gândit, ai putea să ne spui si nouă o idee, sau mai multe, care ar putea ajuta atât economia cât si locuitorii țări?

Eu cred că țara noastră este atât de sub-dezvoltată din cauza mentalitații anumitor persoane pentru care ajutorul social este mult mai bun decât un job bine plătit. Principalele persoane care ne trag în jos sunt parlamentarii care continuă să fure și să încurajeze restul populației să facă exact același lucru pentru a putea duce o viață mai bună. Un lucru care ar putea să ajute și economia țării, cât și locuitorii săi ar fii să lăsăm lenea si puturoșenia la o parte și să încercăm să ne facem un nume în lumea mondială de oameni muncitori, astfel atrăgând noi investitori în țara noastră care să fie interesați de o afacere nouă.
 

Încercând să fac legătura între viața reală și cea virtuală, singurul lucru mai 'ciudat' pe care l-am observat este nickname-ul tău. Ce reprezintă, care este povestea lui?

Sincer sa fiu, numele meu nu are o reprezentare anume, acesta a fost primul nickname bun care mi-a venit in cap in perioada in care m-am apucat de SA:MP.
 

De ce crezi că generațiile actuale nu mai sunt ca cele precedente? De exemplu, in 2012-2015 intrai pe joc și era imposibil să te plictisești, in schimb acum ai foarte mari șanse să mori de nervi.

Deoarece tehnologia avansand, ei sunt obisnuiti de mici cu anumite gadgeturi, iar cand intra pe anumite jocuri isi pierd foarte repede cumpatul, si plictisindu-se aproape imediat. In 2012-2015 nu erau atat de multe jocuri care sa creeze dependenta, acest lucru facandu-te sa joci acel joc, pana descopereai majoritatea lucrurilor.
 

Toți ne petrecem timpul cu cineva în mediul virtual. Care sunt jucatorii cu care te înțelegi cel mai bine, cum ai ajuns să ii consideri 'prieteni' și mai important, cum te-ai cunoscut cu ei.

Cel mai bine ma inteleg cu Valentin, oFFliNe., COSTy, Stefan si multi altii. Cu Valentin ma cunosc de foarte mult timp, fiind fosti colegi din clasa I pana in clasa a VIII-a, cu oFFliNe m-am cunoscut pe joc si am ajuns sa avem o prietenie foarte dezvoltata in care putem sa ne spunem orice, cu COSTy m-am cunoscut tot pe joc si pot spune ca este un prieten adevarat, iar cu Stefan, cunoscandu-l tot pe joc, am gasit subiecte comune care ne-au apropiat si am devenit prieteni destul de buni.
 

Consideri că aceștia te-au ajutat sau influențat în vreun fel pe drumul către funcțiile deținute în prezent?
Sincer, da. Cred ca m-au influentat si ajutat foarte mult, datorandu-le succesul meu pe server, acest lucru apropiindu-ne mult mai mult ca inainte.

 

Care este activitatea ta de zi cu zi, atât pe joc cât și pe forum?
Pe joc ma plimb, imi fac quest-urile zilnice si am grija de factiune, iar pe forum verific amenzile, cererile de clear, testele, lucruri care tin tot de factiune.

 

Ne poți face o listă cu realizările tale până în prezent? Ce obiective mai ai pentru viitorul apropiat (3 luni) și cum încerci să le atingi?
Realizarile mele pana in prezent ar fi acumularea multor zile in aproape toate factiunile de pe server, co-liderul actual si functia de helper. Nu imi place sa traiesc in viitor. El stie cel mai bine ce-mi rezerva pentru ce va urma.

 

Care sunt criteriile după care îți alegi viitori membrii în factiune. Ce ar trebui să spună/facă un jucător pentru a fi considerat respins.
Criteriile dupa care imi aleg viitorii membrii in factiune sunt orele jucate, Faction History-ul, dar si aplicatia. Nu suport playerii aroganti sau cei care se cred superiori altora, desi nu sunt. Acest lucru se poate deduce foarte usor din aplicatia si activitatea lor de pe server, acest lucru facandu-ma sa ii resping.

 

Funcția de 'Trial Helper' este obținută recent. Care a fost prima impresie pe care ti-a lasat-o stafful in momentul in care ai început să faci parte din echipă? Cum ți s-a părut primirea?

Primirea a fost excelenta, nu ma asteptam la asta. Persoanele din Staff sunt foarte primitoare, respectoase dar si cu mult umor, acest lucru facandu-ma sa ma simt foarte bine in compania acestora.

 

Legându-mă de ce am spus în prima parte a interviului, de diferența de la om la om, după parerea ta ce crezi că ar trebui adăugat/eliminat de pe server? Argumenteaza-ți răspunsul.

Eu cred ca ar trebui adaugate mai multe evenimente pe server, acest lucru atragand mai multi playeri, iar pe playerii actuali tinandu-i aproape. Dar totusi nu cred ca ar trebui eliminat nimic din ce este deja pe server, toate fiind foarte bune si de ajutor.

 

Cum vezi comunitatea noastră peste doi ani de exemplu.
Eu vad comunitatea noastra peste doi ani mult mai prospera, cu mai multi playeri, care sa fie multumiti de gameplay si sa doreasca in fiecare zi sa revina pe server.

 

In viziunea ta, cum arată jucătorul ideal?
In opinia mea, playerul ideal este acela care stie sa vorbeasca frumos, sa respecte, sa ajute cand poate si sa nu poarte pica pentru anumitele problema avute, de exemplu, o aplicatie respinsa, acesta nepierzandu-si increderea in sine, aplicand din nou in viitor si ajungand unde isi propune.

 

Ce sfaturi ai putea să le acorzi următorilor, chiar dacă sunt vechi sau noi pe această comunitate.
Le-as spune sa continue sa activeze pe server, sa continue cu activitatea si sa faca tot posibilul sa fie persoane cat mai bune, sperand ca intr-o zi sa ajunga sa detina functii importante pe comunitate.

 

Înainte de încheiere, dorești să le mai comunici ceva următorilor?
As dori doar sa le urez o zi buna tuturor oamenilor care au urmarit acest interviu si sa le urez succes si noroc atat in viata reala cat si cea virtuala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Dacă dorești să invit pe cineva la un nou interviu mă poți contacta printr-un PM cu titlul 'Interviu - X', (exemplu: Interviu - Valentin) alături de care să pui un argument, care să mă convingă că vrei ca persoana respectivă să fie aici; sau poți lăsa propunerea ta apăsând butonul "Reply to this topic" * 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...