Jump to content
Sign in to follow this  
Valentin Alexandru

Interviu #32 - .LighT. - admin level 1

Recommended Posts

valentin_interviu_lgiht.png

 

Salut  @.LighT., salut dragi cititori! Înainte de toate vreau să-i multumesc invitatului pentru că a acceptat cererea de a participa dar si vouă celor ce urmăriti si sunteti prezenti la fiecare interviu.
Salut în primul rând toată comunitatea OG-Times și pe tine, este plăcerea mea să particip la acest interviu.
 
Î: In primul rand, spune-ne lucrurile de bază despre tine. Prenumele, varsta, localitatea/judetul de resedinta.
R: Mă numesc Alex, am vârsta de 16 ani, sunt născut pe data de 19 Octombrie 2002 și locuiesc în orașul Bârlad din județul Vaslui.
 
Î: Dacă ai fi pus in situatia de a te prezenta unui grup de oameni care-ti cunosc doar numele, cum ar arăta prezentarea?
R: În primul rând m-aș prezenta ca fiind o persoană prietenoasă și care are scopul de a înveseli grupul în care este implicat, iar cu timpul mă vor cunoaște, pot spune că sunt destul de ușor de citit, dar greu de înțeles.
 
Î: Ai un job anume si ce cariera doresti sa ai intr-un viitor apropiat? Care sunt preocuparile tale de zi cu zi?
R: Având în vedere că este sezonul verii, momentan lucrez ca ospătar la o terasă din oraș, în viitor aș dori să-mi încerc norocul la Academia de Poliție și să dau tot ce pot pentru a deveni agent la criminalistică sau anti-drog. Preocupările mele de zi cu zi sunt antrenamentele și liceul în prim plan, iar tovarășii și iubita pe plan secundar.

Î: Când vei avea un copil, ce ai vrea să moștenească de la tine? Dar ce nu ai vrea?
R: Când voi avea un copil, desigur, aș dori să fie băiat, aș dori să-mi moștenească gândirea diferită față de alți oameni, seriozitatea în momentele potrivite, felul în care percep lucrurile și sentimentele puternice față de familie, prieteni si iubită.iubită.

Î: Eu de exemplu, cand am nervi sau nu am chef de nimic ascult muzică. Pe tine ce te calmează în momentele tensionate sau cine te ajuta sa treci peste ele? 
R: Aici este un moment mai dificil pentru mine, având probleme cu irascibilitatea. În primul rând îmi aprind o țigară, dacă nu reușesc să mă calmez, lovesc ceva sau pe cineva și ascult muzică. Muzica este remediul rezolvării multor probleme.

Î: Spune-ne despre hobby-urile tale, ce te atrage la ele. Care este cea mai mare realizare pe care vrei să o atingi in viata cotidiana?
R: Pot spune despre hobby-urile mele că nu sunt foarte diferite față de alți adoleșcenți de vârsta mea. Jocurile pe PC, ieșitul în oraș cu prietenii sau iubita, câteodata mă mai duc la un fotbal sau un handbal și, în general, mă pasionează sportul și muzica.
 
Î: Aici am vrut să ajung. Poate multi dintre cititori nu stiu dar, cei mai apropiati tie stiu că tu faci muzică, si nu orice fel de muzică ci muzică rap. De ce? De ce stilul ăsta, care este motivul ce te-a determinat să te apuci să faci asta.
R: De mic copil m-a pasionat muzica rap, mesajul pe care il elaborează unele piese ale unor artiști care sunt și vor rămâne în inima mea toată viața. Acum aproximativ 4 ani am început să fac rime, neștiind că voi ajunge în stadiul să fac cu adevărat muzică, mă pasiona acest lucru, făceam poezii când eram în școala generală, pe când în viața mea au apărut anumite complicații, probleme și depresii, apoi am înțeles cu adevărat care este sensul muzicii rap. Am început sa scriu versuri din inimă, cu suflet, cu mesaj, care au emoționat majoritatea ascultătorilor și încerc să fac acest lucru și acum, cu speranța că voi ajunge undeva sus cu această pasiune a mea.

Î: Cum orice lucru bun nu vine niciodată singur, care a fost cea mai mare greseală a ta si ce urmări a avut aceasta asupra vietii tale? 
R: Pot spune că am făcut multe greșeli în viața mea pe care și acum le regret și încerc să le repar. Câteva dintre cele mai mari greșeli ale mele sunt certurile cu bunicii pe care le am aproape zilnic, pur și simplu nu mă pot calma, apoi ar veni fumatul, un viciu de care nu pot să scap și mai sunt multe, însă sunt mai personale.
 
Î: Cum crezi că va evolua tehnologia in următori 30 de ani? Va fi un lucru pozitiv tot ceea ce se va intampla sau în loc să fie bine, mai rău o să ne facem? Argumenteaza-ti raspunsul.
R: Presupun că dezvoltarea tehnologiei este un lucru atât pozitiv, cât și negativ. Dacă tehnologia va evolua prea mult, vom avea roboți care să muncească în locul nostru, iar noi nu vom mai avea locuri de munca, nu vom mai produce bani, in schimb, roboții o vor face în locul nostru, iar nimeni nu îi va plăti.

Î: Trecand la intrebarile ce au legatura cu jocul, cum ai aflat de el? Ce te-a atras atat de mult incat ai continuat sa il joc.
R: Am aflat de acest joc prin anul 2012 de la vărul meu, iar din acel moment, pur și simplu am simțit că acesta este jocul pe care îl voi juca o perioadă îndelungată, am început să îmi fac prieteni și să muncesc pentru funcții, lucruri care mă fac să continui să-l joc.

Î: Cât timp îți ocupă acest joc? Care sunt activitățile tale pe joc?

R: Jocul nu îmi ocupă foarte mult timp din viața de zi cu zi. Petrec pe server aproximativ 2-3 ore jucându-mă, iar activitațile mele sunt efectuarea raportului la funcția de admin și socialzarea cu prietenii.
 

Î: Ne poti spune, intr-un rezumat, povestea lui .LighT? Cum a aparut, ce si-a dorit de la inceput si cum a reusit sa ajunga unde este acum?
R: Povestea lui .LighT. a început în anul 2017. De la început nu mi-am dorit să ajung într-un punct atât de înalt, mi-am dorit doar să am câțiva prieteni și să fiu într-o facțiune, dar cu timpul, am simțit nevoia să fiu mai sus, iar cu timpul, activând pe server și cu muncă, am reusit să obțin funcțiile de lider, co-lider, helper, iar în prezent, admin.
 
Î: Cum ai ajuns pe această comunitate? Ce te-a facut să rămai pe aceasta?
R: Am ajuns pe această comunitate în urma promovării ei pe Facebook, pe grupurile de SA:MP și am decis sa rămân pe aceasta datorită prietenilor care jucau aici și sistemelor sale care mi se păreau WOW pe vremea aceea.
 
Î: Daca ne vom uita pe profilul tau de Panel, vedem o foarte mare implicare prin diferite factiuni, ne poti spune de ce ai renuntat la acele functii (leader Taxi LS, co-leader Medici, Hitman)? 
R: Mulți jucători știu povestea renunțării mele din funcția de lider. Într-o zi de școală mă simțeam foarte rău, am leșinat, am fost dus la spital si internat, înainte de asta mi se stricase si calculatorul, era unul foarte vechi, deci mă așteptam la asta. Pe contul meu a activat Hidro, care era manager Taxi pe atunci, aproximativ 7 zile, dupa care, eu cu Ulpian am decis să renunț, pentru că nu mai aveam ce să fac. În Hitman Agency am fost co-lider de două ori, prima oară au intervenit anumite probleme și mi-a fost ceruta demisia de un grad înalt, apoi am intrat co-lider la medici și am decis să renunț la acea funcție, deoarece am vrut să ma întorc în Hitman Agency, o perioada mai lungă de 120 de zile am avut grijă de facțiune, dar am simțit că vreau să încerc și altceva.

Î: Din punctul tau de vedere, ce ar trebui sa aibe un jucator si cum ar trebui sa se comporte pentru a fi un model si pentru a obtine foarte usor functii importante (helper/leader)?
R: În primul rând ar trebui să îndeplinească cerințele necesare, să aibă un număr considerabil de zile intr-o facțiune și să nu aiba sancțiuni foarte grave in last punish. Comportamentul este cheia succesului, deci ar trebui să aibă un comportament decent, un limbaj decent și să nu aibă reclamatii creeate în batjocură, pe langă toate astea, să nu streseze conducerea este, de asemenea, un lucru foarte util.

Î: Exista concurenta, intre membrii staff-ului? Daca da, consider ca acest lucru este benefic?
R: Dupa parerea mea, nu există concurență între membrii staff-ului, fiecare își face treaba așa cum știe el mai bine.

Î: Ce obiective mai doreşti să realizezi pe server?
R: Personal, mi-am îndeplinit toate obiectivele, acum tot ce a rămas este să aflu ce îmi rezervă viitorul.
 
Î: Cand ai inceput sa joci pe server, te-ai gandit ca o sa ajungi sa detii functia de ''admin level 1''? A fost acesta un obiectiv pentru tine?
R: Nu, chiar nu m-am gândit că voi ajunge atât de sus. Când am început să joc pe server, singurul obiectiv pe care il aveam era să am prieteni și să fiu într-o facțiune.

Î: Ai vrut vreodata sa te lasi de aceasta comunitate? Daca da, de ce?
R: Da, de multe ori am vrut să fac asta, pur și simplu din plictiseală. Odată am avut o perioadă de inactivitate de aproximativ 3-4 luni, deoarece am simțit că nu mai voiam sa joc, a intervenit plictiseala si nevoia de socializare mai multă.

Î: În opinia ta, care sunt cei mai activi lideri, respectiv helperi care își fac treaba într-un mod corespunzător?
R: Toți liderii și helperii sunt activi, personal nu pot face un top al acestora, fiecare este activ în felul său și își face treaba dupa modul său de a o face.

Î: În viitor, dacă ai avea șansa să fii managerul unei facțiuni, care ar fi aceea si de ce?
R: Dacă aș avea această șansă, nu aș face pretenții la facțiunea la care să fiu manager, voi accepta tot ce mi se oferă, deoarece nu trebuie sa dai cu piciorul la o șansă oferită.

Î: La final, doresti să le comunici celor care te urmăresc, vreun anume lucru?
R: Da. Vreau să va mulțumesc pentru timpul acordat citirii acestui interviu, vreau să-ți mulțumesc ție, Valentin, pentru acordarea acestuia, iar voi, cei care m-ati urmărit astăzi, vă urez un joc plăcut și niciodata să nu dați cu piciorul la șansa care vi se oferă, munciți dacă doriți să obțineți ceva.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...