Jump to content
Server IP: 193.203.39.49:7777 / earth.og-times.ro:7777 ×
Sign in to follow this  
vLd47

OG-Times Romania - 4 Years Together!

Recommended Posts

7RPUBl6.png

 

Ne apropiem cu pasi repezi de minunatele sarbatori de iarna si de aniversarea a 4 ani de la deschiderea comunitatii OG-Times, motive pentru care echipa noastra v-a pregatit cateva lucruri speciale, pentru a va bucura cum se cuvine de aceasta perioada din an.

Voi prezenta in continuare o parte din lucrurile la care ne-am gandit in acest an pentru voi.

 

 

 

kxVuw5Q.png

 

Stim si ca cel mai bine simti Craciunul atunci cand indeplinesti un quest special, motiv pentru care am decis implementarea unui quest atat de simplu de realizat incat invatatul unei colinde vi se va parea extrem de obositor.

Timp de 5 zile vei fi nevoit sa cauti cate 15 cadouri si 15 globuri de brad, in fiecare oras principal (Los Santos, Las Venturas si San Fierro) fiind ascunse cate 5 cadouri si cate 5 globuri. Atunci cand ai un cadou in apropierea ta trebuie sa tastezi comanda [/collectgift] pt a-l colecta, respectiv [/collectglobe] pt a colecta un glob.

O data ce ai reusit sa gasesti toate cele 30 de obiecte ascunse va trebui sa le duci pe muntele Chilliad si sa le pui in bradul festiv situat acolo. 

De fiecare data cand livrezi cele 30 obiecte la bradul de Craciun de pe Chilliad vei putea deschide 2 cadouri din cele puse de tine sub brad; printre altele, la aceste cadouri poti obtine: 1 punct premium, vouchere, 2x ciubuc. sau accesorii speciale (Electric guitar, Para pack, Handfan, Rusty sniper rifle, Goggles, Rake, Construction Vest, Wrench, Crowbar, Low HiFi).

La completarea progresului total de 150 obiecte vei primi o rasplata finala a quest-ului: 50.000.000$, 25 RP, 25 Rob Points, 25 Escape Points, 65.000 RCP, 1 Neon, 1 Vehicle Slot, 5 artificii, un accesoriu special de tip Santa Hat si 1 Container Snowflake.

 

 

 

d3YZ8oJ.png

 

Pentru ca farmecul Sarbatorilor consta in frumusetea zapezii, ne-am gandit ca ar fi frumos ca fiecare dintre noi sa poata sa crea oameni de zapada dupa bunul plac. Insa, pentru ca ducem lipsa de atata zapada, e nevoie ca fiecare sa faca rost de proprii bulgari.

Poti obtine bulgari de zapada muncind la orice job existent pe server care ofera o rasplata in bani. La terminarea unei ture de job exista o sansa sa primesti o bucata de zapada.

Poti tine evidenta bucatilor tale de zapada tastand comanda [/winterquest]. Atunci cand colectezi 10 bulgari poti sa faci un om de zapada, activitate ce iti va aduce 5x ciubucuri sau unul din cele 3 containere de mai jos.

 

 

 

3Eodaks.png

 

  • Container Snowflake (250.000.000$ / 40 PP / 25 ciubucuri):

- un skin premium din 6 posibile - se afla in Clothing Store (24083, 108, 230, 46, 90)
- un skin unic (297)
- clear insurance pt o masina la alegere
- skin slot
- neon
- hidden
- vouchere
- accesorii speciale (Electric guitar, Para pack, Handfan, Rusty sniper rifle, Goggles, Rake, Construction Vest, Wrench, Crowbar, Low HiFi)
- job / payday boost

 

  • Container AdmBot (150.000.000$ / 25 PP / 15 ciubucuri): 

- 5x ciubuc
- o masina intre 15,000,000$ si 85,000,000$ existenta pe contul AdmBot
- Souvenir* Elegy Winter 2019

*) aceasta masina va putea fi obtinuta doar din Container si va beneficia de un tag special si poate fi condusa fara a avea asigurarea platita

 

  • Container Nobody (500.000.000$ / 80 PP / 50 ciubucuri):

- x15 ciubuc
- o masina de peste 85,000,000$ existenta pe contul Nobody
- o masina premium (ce poate fi cumparata doar cu PP) / speciala (obtinuta doar la giftbox / evenimente speciale etc.) existanta pe contul Nobody
- Souvenir* Infernus Winter 2019 

*) aceasta masina va putea fi obtinuta doar din Container si va beneficia de un tag special si poate fi condusa fara a avea asigurarea platita

 

 

 

lzdLdW8.png

 

Pentru ca sarbatorile sunt despre obiceiuri si traditii am pregatit un calendar cu evenimente pe perioada sarbatorilor (23-31 decembrie). Acesta e disponibil accesand acest link: earthpanel.og-times.ro/winterseason

Giveaway-urile organizate se vor desfasura pe server, jucatorii urmand a fi informati despre metoda aleasa de catre noi pt giveaway la momentul potrivit.

 

Pe langa ce este mentionat in link-ul de mai sus, e important sa mentionam si urmatoarele aspecte:
- giftbox-ul este activ 
- free change hidden-ul este activ
- in weekend-ul 27-29 decembrie vor fi licitatii active
- mapping festiv in diverse zone populare ale serverului
- pentru fiecare plata efectuata se vor primi cu 30% mai multe puncte premium

 

 

 

sZHEbJx.png

Incepand cu data de 23 decembrie rapoartele membrilor din factiuni vor fi optionale. Rapoartele vor fi in continuare procesate automat de catre server, astfel ca cei ce isi completeaza raportul vor primi rank-up, insa, raportul necompletat nu se va adauga pentru a fi facut urmatoarea saptamana. Rapoartele optionale vor tine pana pe data de 3 ianuarie.

De asemenea, incepand cu data de 23 decembrie si pana pe 3 decembrie war-urile dintre mafii vor fi dezactivate. Si pentru ca anul e pe sfarsite, sezonul 2019 Ranked se va incheia o data cu aceasta ocazie, urmand ca jucatorii sa-si primeasca automat premiile in functie de clasarea obtinuta: rank si premiu in functie de rank.

 

 

Echipa OG-Times va ureaza Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si fie ca in Noul An sa ne onorati cu aceeasi fidelitate ca in prezent.

La multi ani, OG-Times! #4yearstogether

Share this post


Link to post
Share on other sites

                                                                                                                         Misto, Sarbatori Fericite!

                                                                                                                                      Greu se fac bulgarii

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...