Jump to content
Sign in to follow this  
A.Dedrick

Zmeu în Liga 1, ZERO barat la națională! Dennis Man a fost absolut șocant cu Irlanda de Nord: cifre rușinoase

Recommended Posts

Dennis Man (22 de ani), fotbalistul celor de la FCSB, a avut o prestație jenantă în meciul cu Irlanda de Nord, iar cifrele lui contrastează incredibil cu reușitele din ultimele meciuri de campionat. 


Dennis Man și Ianis Hagi au ieșit din lupta pentru Golden Boy 2018

 

Probabil cel mai în formă fotbalist din Liga 1 a fost printre cele mai mari dezamăgiri din echipa națională la ultimul meci al anului 2020. Dennis Man a avut prestații remarcabile în tricoul celor de la FCSB, așa că Rădoi l-a văzut ca o soluție de primă mână în meciul cu Irlanda de Nord, 1-1.

 

 

Un singur duel câștigat în 65 de minute!

A evoluat ca atacant lateral dreapta, postul pe care evoluează și la formația de club, însă randamentul său a fost inexistent. A fost schimbat în minutul 65, iar cifrele din dreptul lui sunt penibile, ducând la concluzia că Man a fost zero barat la Belfast. Două sunt capitolele la care a fost depășit complet. Cel al duelurilor câștigate: a avut un procentaj de 11% și, cum a fost implicat în doar 9 astfel de momente ale jocului, rezultă că a câștigat un duel. UNUL SINGUR! În Liga 1, media ultimei perioade trece de 33-34%.

 

Dennis Man, nicio încercare de dribling! 

În plus, Man n-a reușit nici măcar un dribling miercuri seară, dar nu doar că nu a bifat cel puțin unul, nici măcar nu a încercat vreodată să dribleze un adversar. ZERO ÎNCERCĂRI de a dribla! Absolut șocant pentru un fotbalist care în campionatul intern e unul dintre cei de top. Nu mai departe de ultima etapă, înainte de întrerupere, cu Botoșani, a avut 10 tentative de dribling, reușindu-i 6 dintre ele.

 

Man la Belfast vs ultimele 4 etape de Liga 1

Meci/ParametruDueluri câștigateDriblinguri încercate/reușiteIndex InStat

Irlanda de Nord - România 1-111%0/0248

FCSB - Botoșani 4-136%10/6373

Chindia - FCSB 0-231%6/3272

FCSB - Hermannstadt 5-030%5/3376

Clinceni - FCSB 0-240%11/6287

 

Indexul InStat constituie o evaluare, ca medie, după toate criteriile relevante pentru prestația unui atacant. Printre realizările luate în calcul: goluri marcate, pase de gol, dueluri câștigate, driblinguri, pase precise, chiar și volumul de minute jucate

5a fost nota pe care Man a încasat-o din partea GSP pentru prestația de la Belfast, în timp ce în Liga 1 n-a fost notat niciodată sub 6

 

Crețu și Tănase sunt în aceeași situație 
Alți doi jucători de la FCSB au jucat extrem de slab la Belfast, deși în campionat s-au remarcat în mod deosebit în ultima perioadă. 

Crețu a fost al doilea cel mai slab „tricolor”, dintre cei care au început în formula de start. A avut un Index InStat de numai 217, doar Alibec a fost sub el, cu un nivel de numai 200. Apoi, Florin Tănase, care a fost lăsat de Rădoi aproape tot meciul, n-a avut nicio realizare notabilă, deși în Liga 1 e printre golgeterii echipei.

 

În schimb, Iulian Cristea a fost, conform monitorizărilor celor de la firma InStat, cel mai bun „tricolor”. A avut un index foarte mare: 309.

 

 

 

 

sursa: gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...