Jump to content
Gabi.

News Reporters - Regulament intern

Recommended Posts

5UY2FOE.png

 

 • Ședința facțiunii:

- Ședința facțiunii News Reporters are loc o data la trei saptamani, duminica, la ora 20:00 (in medie, insa se poate schimba), prezenta si raportul sunt obligatorii! Voi anunta eu in topicul 'Anunturi Importante' daca prezenta ori raportul vor fi optionale.
- În cadrul ședinței  se vor discuta lucruri despre facțiune.
- Deranjarea ședinței se sancționează cu amenda si/sau Faction Warn (FW), fără discuții.

- Un membru se poate invoi la sedinta o data la trei luni.

 

 • Rank-Up:

- raportul este acum verificat automat de catre server odata la 7 zile dupa intrarea in factiune.
- in cazul in care un jucator are raport incomplet, tot progresul ramas nefinalizat va fi automat adaugat pentru saptamana urmatoare.
- veti primi uninvite automat de la AdmBot in cazul in care aveti 2 rapoarte incomplete la rand.
- un faction warn expira acum automat dupa 7 zile de cand a fost dat, fara a afecta perioada de promovare.
- rankup-ul se primeste acum in mod automat daca raportul stabilit pentru factiune este complet in ziua verificarii.
- administratorii sunt scutiti de la raport, in rest, helperii si restul jucatorilor aflati in factiuni inafara de lider / co-lider trebuie sa indeplineasca raport complet.

 • Raportul de activitate este:
Spoiler

Rank 1: News (30) / Anunturi gratuite (120)
Rank 2: News (25) / Lives (2) / Anunturi gratuite (110)
Rank 3: News (20) / Lives (2) / Anunturi gratuite (100)
Rank 4: News (20) / Lives (1) / Anunturi gratuite (90)
Rank 5: News (15) / Anunturi gratuite (60)

 

 • Sancțiuni:

Daca un civil face deathmatch - faci screenshot + post.

- Toate amenzile pot fi gasite in topicul 'Evidenta amenzi': Click aici.

- Pentru anunt aiurea se sanctioneaza cu FW sau demitere (cu FW se sanctioneaza atunci cand: anuntul este total aiurea, de ex: /news am gresit ba, scuze; /news numerele pe /f; iar cu demitere se sanctioneaza atunci cand: este abuz de functie, de ex: /news am valoare ba, sunt mare bastan, rifa da magie; /news cu injurii/jigniri).

- Pentru acumularea a 2/2 avertismente verbale se sanctioneaza cu FW.

- Pentru postarea unui anunt personal se sanctioneaza cu Faction Warn.

- Pentru orice tip de anunt in afara de cele gratuite in intervalul de timp xx:50 - xx:59 se sanctioneaza cu Faction Warn.

- Pentru deranjarea sedintei se sanctioneaza cu o amenda de 10.000.000$ la prima abatare sau Faction Warn.

Pentru deranjarea unui coleg in timpul sesiunii de A.G (ex: daca il dai jos din masina fara sa-l lasi sa se urce) se sanctioneaza cu Faction Warn.

Cearta pe [/f] se sanctioneaza cu amenda de 12.000.000$ sau Faction Warn in functie de gravitate si de abateri pentru amandoi participantii.

- Pentru neplata amenda in decursul a 24 de ore se sanctioneaza cu FW.

- Pentru inchiderea telefonului [/turn off] la sesiunea de anunturi gratuite se sanctioneaza cu FW (doar pentru cei participanti la sesiune).

- Pentru orice tip de anunt in timpul unui live se sanctioneaza cu Faction Warn.

- Pentru omiterea unui numar de telefon in sesiunea de anunturi gratuite se sanctioneaza cu Faction Warn.

Pentru mai multe greseli in sesiunea de anunturi gratuite se sanctioneaza cu Faction Warn (minim 3 greseli).

Pentru afaceri pe chatul factiunii (Vand Bullet/Cine vrea Bullet) va primi o amenda in valoare de 6.000.000$. O sa fiti sanctionati chiar daca scrieti "Wrong chat".

- Pentru folosirea caps-lock-ului in exces intr-un anunt/live se sanctioneaza cu amenda, eventual FW.

- Pentru participarea la anunturi gratuite/live-uri cu wanted se sanctioneaza cu FW.

Pentru abatarea pretului unui live de cel standard se sanctioneaza cu Faction Warn.

Pentru amenintarea unui coleg se sanctioneaza cu Avertisment verbal sau Faction Warn in functie de gravitate.

- Pentru anunturi incomplete/banale se sanctioneaza cu Avertisment verbal sau Faction Warn in functie de gravitate (nu si in cazul celor de la AG, acolo sanctiunea fiind de FW).

Este strict interzisa publicarea anunturilor cu vedere la cumpararea sau vanzarea drogurilor/materialelor/vinderea vehiculelor de la rent, inchirieri case, masini, business-uri/targuri, acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.

Pentru acceptarea unei intrebari intr-un live cu greseli gramaticale se sanctioneaza cu o amenda sau cu Faction Warn. ( la 3 greseli de acest gen se sanctioneaza cu o amenda in valoare de 12.000.000$, pentru mai mult de 3 greseli se primeste FW).

- Pentru acceptarea unei 'intrebari' care contine injurii, reclama sau este pusa in batjocura poate duce la primirea de uninvite pentru reporter.

Pentru postarea startului/continuarii/incheierii la A.G dupa/inainte de minutul stabilit se sanctioneaza cu Avertisment verbal daca diferenta dintre minutul dat si cel stabilit este de cel mult 30 secunde, iar Faction Warn startul/continuarea/stopul se da in alt interval de timp decat cel stabilit (xx:50-xx:59).

- Pentru nepostarea stopului la finalul sesiunii se sanctioneaza cu FW, continuarea nu este obligatorie cat timp reporterii participanti in sesiune au SMS-uri, in caz contrar se sanctioneaza cu o amenda de 13.000.000$.

Neprezentarea la sedinta fara invoire se sanctioneaza cu Faction Warn la rank 1+.

- Abaterile de la 'Regulamentul serverului' se sanctioneaza ca atare.

Pentru neascultarea de ordine si indrumari din partea liderului se sanctioneaza cu Faction Warn pe loc.

Raspunsul la misto/in batjocura fata de lider/co-lider duce la primirea unui Avertisment verbal (la prima abatere) sau Faction warn in functie de gravitate.

Postarea unui news peste un coleg care avea programat inainte se sanctioneaza cu Faction Warn.

Pentru refuzare de organizare AG la ordinul responsabilului/celui cu rank mai mare se sanctioneaza cu Faction Warn.

Pentru [/q] in timpul sesiunii de AG, indiferent de rol se sanctioneaza cu Faction Warn.

Pentru acordarea unui news cand nu esti in sesiunea anunturilor gratuite duce la primirea de Faction Warn.

Pentru intrare in live peste un coleg duce la primirea de Faction Warn.

Un reporter nu are sub nicio forma voie sa ameninte un alt jucator sau sa aiba un comportament neadecvat asupra acestuia. In caz contrar, reporterul va fi sanctionat cu Avertisment verbal sau Faction Warn, in functie de gravitate.

Daca membrii au reclamatii pe panel cu aceleasi dovezi pe care au primit amenzi / sanctiuni in joc/panel, acestia sunt obligati sa aduca in reclamatie dovada in care au fost amendati/sanctionati - pentru a evita sanctionarea de 2 ori.

Nu aveti voie sa editati postarea de sustinere al live-ului pentru a modifica ora si a va baga peste colegi. Cine este prins ca face acest lucru va fi sanctionat cu Faction Warn.

Nu aveti voie sa schimbati numele player-ului cu care dati live in ultimele 10 minute, riscati sa fiti sanctionati cu Faction Warn.

Reporterii ce accepta un live si nu se prezinta la acesta vor fi sanctionati cu Faction Warn.

- Aveți voie să plasaţi maxim două anunțuri ale aceluiași jucător, însă nu aveți voie să le dați unul după altul (anunţuri consecutive). Încălcarea acestei reguli, va conduce la sancţionarea dvs. cu Faction warn.

Pentru postarea de anunturi cu informatii inexistente se sanctioneaza cu Faction warn.

Orice reporter are voie sa dea doar un live cu un coleg pe saptamana. Pentru acordarea mai multor live-uri se sanctioneaza cu Faction Warn.

Pentru adaugarea unui coleg la continuarea cand acesta nu a fost trecut la start primeste Faction Warn cel care a dat startul/continuarea/stopul.

Pentru incurcarea formulei de start cu cea de continuare si invers se sanctioneaza cu Faction Warn.

Pentru neinchiderea unui live cand intervievatul are 2/2, se sanctioneaza cu Avertisment verbal la prima abatere sau Faction Warn.

Pentru scrierea gresita a unui rank intr-un anunt de promovare se sanctioneaza cu Avertisment Verbal.

Pentru folosirea cuvintelor de genul " Infernus obosit, Sultan vechi etc" intr-un anunt gratuit se sanctioneaza cu Avertisment Verbal.

Puteti da anunturi roleplay/de promovare pana la xx:48, cine este prins ca da dupa xx:48 este sanctionat cu Avertisment verbal eventual Faction Warn (daca se intra in sesiunea anunturilor gratuite, adica la xx:50).

- Pentru nerespectarea intervalului de 2 minute (cand faci cu un coleg) iar 4 minute (cand faci singur) intre anunturile roleplay/promovare se sanctioneaza cu Faction Warn.

Puteti sa va anuntati cu maxim 6 ore inainte de a da un live si minim 15 de minute. Cine nu respecta acest interval risca sa fie sanctionat cu Faction Warn.

- Pentru detinerea de droguri/materiale se sanctioneaza cu Faction Warn.

Nu aveti voie sa acceptati mai mult de doua intrebari puse de acelasi jucator in timpul unui live, abaterea de la aceasta regula se va sanctiona cu Avertisment Verbal

- Aveti voie sa acceptati intr-un live maxim 15 intrebari, cine nu respecta regula asta este sanctionat cu Faction Warn.

- În cadrul live-urilor, este interzisă acceptarea întrebărilor de tip „părere X" sau „top Y". Acceptarea unei singure astrfel de întrebare, va fi sancţionat cu avertisment, urmând ca la a treia abatere de gen acest, să fiţi sancţionaţi cu FWarn.

- Nu aveti voie sa dati anunturi role-play care nu se afla in lista afisata pe forum cu toate anunturile posibile. Cine incalca aceasta regula este sanctionat cu Faction Warn.

- Nu aveti voie sa dati live de doua ori pe saptamana cu acelasi player (ideea fiind urmatoarea, un player poate da live doar o data pe saptamana). Cine nu respecta regula este sanctionat cu Faction Warn.

Fiecare reporter este obligat sa faca poza/sa filmeze dupa incheierea unui live (in poza/filmare sa apara mesajul cum ca comanda [/endlive] a fost tastata, impreuna cu mesajul de sfarsit de live), in caz contrar riscati sa fiti sanctionati cu faction warn.

- Nu aveti voie sa dati anunturi ce au legatura cu un player dintr-o factiune (gen: X ofera licente, Y este la dispozitia dumneavoastra, puteti folosi [/call taxi] etc.), insa aveti voie sa dati anunturi ce au legatura cu promovarea intregii factiunii (ex: Ai ramai fara viata si esti in desert? [/service medic] si cheama unul! Cine nu respecta aceasta regula o sa fie sanctionat cu FW.

- Dacă un membru a primit 5 amenzi ( platite / neplatite ) pe parcursul a 7 zile acesta va fi sanctionat cu un Faction Warn.

- În cadrul unui interviu, reporterul are obligaţia de a aştepta minim 5 secunde dupa raspunsul player-ului din live pentru a putea adresa următoarea întrebare. Încalcarea acestei reguli va fi sanctionată cu o amendă de 5.000.000$ la prima abatere, iar dacă în cadrul aceluiaşi live, reporterul face 3 greşeli de acest tip, va primi avertisment verbal.

 

 • Comportament, sanctiuni pentru comportament:.

- Factiunea News Reporters este una pasnica si respectata, de aceea nu permitem comportamentul inadecvat al unui membru din factiune
- Orice comportament necorespunzator este sanctionat.

- Pentru nerespectarea rankului superior (lider/colider), ironiile adresate acestora si/sau tupeul fata de acestia se sanctioneaza cu FW sau demitere, in functie de gravitate.

- Limbajul vulgar/insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situatie.

  exemple:
- pentru limbaj vulgar/insulte la adresa altor jucatori, membrii risca FW sau uninvite.
- pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii risca avertisment verbal/FW, in functie de gravitate.
- injuriile si jignirile grave se sanctioneaza cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
- jignirile usoare ('n00b-ul drq', 'mars', 'esti prost/destept/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, in functie de gravitate.
- limbajul vulgar asupra liderului si a membrilor se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luata de lider.
- spam-ul pe chatul /f este sanctionat in functie de gravitate, cu o amenda, FW sau uninvite.
- deathmatch-ul (DM) aiurea este sanctionat cu FW sau uninvite, in functie de gravitate si de abateri.
- este interzis sa folositi masinile factiunii in scopuri personale (rob), se sanctioneaza cu FW.
- injuriile/jignirile folosind /news se sanctioneaza cu uninvite cu FP, posibil si ban.
 
 • Reguli de activitate.
- Membrii care nu se logheaza pe server timp de 3 zile si nu au o cerere de inactivitate primesc uninvite.
- Neprezentarea la o sedinta sau antrenament fara a posta o cerere de invoire este sanctionata cu FW.
- Playerii ce nu detin job-ul stabilit de conducerea factiunii pot fi sanctionati cu FW. Aveti voie sa detineti numai joburile legale (joburile ilegale sunt: Arms Dealer, Drugs Dealer, Car Jacker).
 
 • Anunturile gratuite (A.G.):

- anunturile gratuite incep la x:50 si se termina la x:59, inainte de payday.
- la x:45, responsabilul / cel mai mare rank online trebuie sa organizeze sesiunea de anunturi.

- oricine poate organiza sesiunea de anunturi gratuite la x:46, primul care a anunțat va organiza, indiferent de rank.

- cel care organizeaza lista este obligat sa ceara numarul colegilor, sa posteze startul, continuarea si stopul si sa isi puna numarul primul si bineinteles sa posteze un model pe /f cu inceputul anunturilor inainte de a il da pe /news pentru o verificare.
- intr-o sesiune pot fi maxim 4 reporteri, cu tot cu cel ce este responsabil de start/continuare/stop, in caz contrar cel care face start/continuare/stop este sanctionat cu un
Faction Warn pentru anunt aiurea.
- startul si stopul trebuie sa fie fiecare date la timpul lor. Nepostarea lor corecta, va duce la sanctionarea membrului.

- la fiecare start si continuare, primul numar afisat este al reporterului ce da startul/continuarea, in caz contrar, respectivul primeste un avertisment verbal pentru scrierea gresita intr-un anunt.
* exemplu de start: Anunturile gratuite au inceput. Le puteti trimite la [/sms xxxx], [/sms xxxx], [/sms xxxx] si [/sms xxxx].
* exemplu de continuare: Anunturile gratuite continua. Le puteti trimite la [/sms xxxx], [/sms xxxx], [/sms xxxx] si [/sms xxxx].
* exemplu de stop/incheiere: Anunturile gratuite s-au incheiat. Ne revedem ora urmatoare!
- in anunturi trebuie sa scrieti fix ce primiti prin SMS, dar sa-l reproduceti corect gramatical.

- nu sunteti obligati sa postati toate anunturile primite prin SMS dar daca nu aveti deloc anunturi, postati ce primiti. Abaterea de la aceasta regula, duce la sanctionarea prin Faction Warn a membrului pentru nepostarea anunturilor.

 

 • Anunturile Role-Play (RP):

- anunturile Role-Play sunt acele anunturi care informeaza jucatorii despre intamplarile legate de joc.
   
Ex.: Afara a inceput sa ploua. Va recomandam sa nu plecati la drum cu masinile decapotabile.
- se pot anunta dupa trei minute de la terminarea sesiunii de anunturi gratuite sau dupa terminarea unui live.
- nu aveti voie sa dati astfel de anunturi in timpul unui live sau in intervalul xx:50-xx:59.

- nu aveti voie sa dati anunturi role-play care nu sunt afisate in lista afisata pe forum cu anunturile posibile.

- aveti voie sa dati anunturi role-play incepand cu xx:02 pana la xx:48.

- programul pentru anunturile role-play este: 18:00 - 12:00.

- puteti sa plasati doar anunturile role-play din topicul 'Ghidul reporterului invatacel'. Nu aveti voie sa invetati altele, in caz contrar riscati sa fiti sanctionati cu FW.

 

 • Anunturile de promovare (Promovari):

- anunturile de promovare sunt acele anunturi care informeaza jucatorii despre anumite promovari in rank in factiuni, promovarea la o functie etc.

- anunturile de promovare se vor acorda ca pana acum, incepand cu xx:02 pana la xx:48. Trebuie sa anuntati pe chat si sa programati cand dati.

- mai multe detalii aveti in acest topic.

- programul pentru anunturile de promovare este: 12:00 - 00:00.

 

 • Stirile OG-Times:

- Știrile OG-Times România, reprezintă un mod de informare a jucătorilor online despre ultimele modificări, promovări de pe server.

- Știrile se organizează în fiecare săptămâna (duminică de la 19:50 până la 20:00), de către un membru cu minim rank 2.

- În timpul știrilor, sesiunea de A.G o să fie interzisă.

- Repoterul care organizează știrile o să fie ales de către lider/co-leader și în următoarea săptămâna, acesta o să aibe raportul înjumătățit.

- Reportul trebuie să transmită toate informațiile oferite de către lider / co-lider, neavând voie să sară peste nici un anunț.

 

 • Live-urile.

 - Un live poate fi dat de orice membru care are minim rank 2.

 - Reporterii care cer mai mult decât specifică mai sus, riscă să fie sancționat.

 - Live-ul între membrii facțiunii se face doar cu acordul liderului și fără să fie plătită nici o taxă.

 - Membrii care participă la un live cu wanted, o să fie sancționați de fiecare dată când sunt prinși.

 - Pentru orice greșeală ( gramaticală / prescurtări etc. ), reporterul o să fie de fiecare dată sancționat.

 - În cazul in care un live este oprit de un admin, acesta nu mai are voie să îl repornească.

 - Când repoterul trece la întrebările din public, acesta are voie să accepte maxim 15 întrebări din public.

 - Reporterul care acceptă diferite întrebări din public care conțin jigniri / miștouri / limbaj licențios etc, riscă să fie sancționat.

 - Reporterii nu au voie să accepte întrebările banale, nu au voie sa accepte  intrebari cu parere si cu top.

- Membrii din News Reporters nu au voie să ia de două ori live unui player în aceeași săptămână.

- În timpul săptămânii, de luni până vineri, nu se poate acorda live dupâ ora 00:00. Se poate acorda /live doar după ora 9:00 (dimineața) pâna la ora 00:00. Cei care folosesc /live după 00:00 și înainte de ora 9:00 vor fi sancționați.

- În weekend, sâmbăta și duminica, se poate acorda /live până la ora 1:00AM și după ora 9:00AM. Cei care nu respectă acest interval vor fi sancționați.

- Între fiecare răspuns trebuie să fie așteptată o perioadă de minim 5 secunde pentru a evita spam-ul. Repoterul trebuie să informeze membrul înainte de a începe live-ul de această regulă. La 3 greșeli acumulte, membrul trebuie să dea în mod obligat [/endlive].

- Înainte de a începe un live, reportul este obligat să îi explice toate regulile playerului pentru a evita greșelile, iar dovezile trebuie păstrare pe o perioadă de 24 ore.

- Se poate lua live doar unui player care are minim level 15 si care are: minim rank 3 la activ intr-o facțiune ; minim rank 5 în FH într-o facțiune; este tester / responsabil / lider / helper / admin.

- Se poate organiza un live odată la 2 ore, începând minim de la X:05 si maxim până la x:10 și poate ține până la X:45.

- Membrii de minim rank 4, vor avea posibilitatea de a-şi formula propriile întrebări pentru live, dar de asemenea pot apela şi la modelul clasic de pe forum. Atâta timp cât întrebările sunt despre SA:MP, decente, membrul nu va fi sancţionat, dar în cazul în care întrebările sunt formulate şi adresate greşit (întrebări aiurea) / la mişto), membrul va fi răspunzător pentru ceea ce face, fiind sancţionat cu FWarn;

În cazul anulării unui live (interviu) cu mai puţin de 30 de minute de începerea lui, va fi sancţionată cu FWarn. In cazul in care jucatorul ce trebuia sa sustina live-ul nu s-a prezentat, dati QUOTE si spuneti "jucatorul nu s-a prezentat", "live-ul nu s-a mai sustinut deoarece jucatorul nu a venit". 

- Abandonarea jocului în timpul unui interviu (/live), fără un motiv întemeiat sau fără a anunţa este sancţionată cu Fwarn.

- Sunteți rugaţi să folosiți modele diferite de live (să le diversificaţi, deoarece aveţi disponibile 5 modele). Mai concret, la ora 12:00, reporterul X-ulescu a dat live folosind modelul 3, la ora 14:00 următorul reporter care vă acorda live este rugat să folosească un alt model. În caz contrar riscați să fiți sancţionaţi cu avertisment la prima abatere.

 

 

 • Alianta cu alta factiune:

- News Reporters are drept-ul de a-si alege o factiune aliata in urma unei intelegeri facute doar de liderii acesteia.
- Putem avea doar 1 factiune aliata.
- Prin alianta, membrii News Reporters isi rezerva drept-ul de a oferii beneficii factiunii cu care este aliata asa cum si cei aliati ne vor oferii noua.
- Daca factiunea se aliaza cu o mafie ei vor proteja aceasta factiune si vor avea grija de black-list-ul acestora..
- Liderul factiunii are obligatia de a modifica acest topic de fiecare data cand se aliaza cu o factiune si sa scrie si beneficiile care factiunea le va primii de la factiunea aliata.
- Liderii celor 2 factiuni aliate vor alege si se vor intelege cu beneficiile celor 2 factiuni.
Suntem aliati cu factiunea:
Nu avem alianta!

 

 • Skin-urile factiunii.

- Membrii ce nu respectă din acest topic în funcție de rank-ul pe care îl dețin, riscă să fie sancționați cu Faction Warn.

- Skinul de fată poate fii purtat doar de fete.

- Dacă purtaţi un skin necorespunzător şi sunteţi somaţi de lider/co-lider să-l schimbaţi, aveţi timp cel mult 30 minute să va conformaţi sau veţi fi sancţionaţi.

- Liderul/Co-liderul are voie sa poarte orice skin.

 

3krWYIL.pngUD8qrGB.pnguqpumdF.pngZZjoULL.pngoNEQM61.pngX6HUsoz.pngI2M1i56.png

 • Vehiculele facțiunii sunt setate după rank. Începând de la rank 1 până la rank 5.

-Vehiculul de tip VAN-NEWS este de rank 1. Toți cei care au rank 1 sau mai mare, au acces la el:
Vehicle_582.jpg

-Elicopterul de tip
News Chopper este de rank 3. Toți cei care au rank 3 sau mai mare, au acces la el:
Vehicle_488.jpg

-Elicopterul de tip Maverick este de rank 4. Toți cei care au rank 4 sau mai mare, au acces la el:

 

English version:

 

 

Faction meeting:
- News Reporters' meeting takes place once every 3 weeks at 20:00, presence and report are mandatory! I will announce in the 'Important Announcements' topic whether the present is obligatory.
- Members
at the meeting will be discussed things about faction.

- The breach of the hearing is sanctioned with fine and/or Faction Warn (FW), without discussion.

 • Rank-Up:
 • - the report is now automatically verified by the server every 7 days after entering the faction.
 • - If a player has an incomplete report, all progress left unfinished will be automatically added for the following week.
 • - you will receive automatic invitations from AdmBot if you have 2 incomplete reports in a row.
 • - a faction warn now automatically expires after 7 days since it was given, without affecting the promotion period.
 • - the rankup is now automatically received if the report established for the faction is complete on the day of verification.
 • - the administrators are exempted from the report, otherwise the helper and the rest of the players in factions other than leader / co-leader must complete the report.

 

 • The activity report is
Spoiler

Rank 1: News (30) / Free News (120)
Rank 2: News (25) / Lives (2) / Free News (110)
Rank 3: News (20) / Lives (2) / Free News (100)
Rank 4: News (20) / Lives (1) / Free News (90)
Rank 5: News (15) / Free News (60)

 •  Penalties:

- If a civilian makes deathmatch - you do screenshot + post 

- All fines can be found in the 'Fines Evidence' topic: Click here.
- For a disturbance of the hearing, it is sanctioned with a fine of $5,500,000 at the first deportation or Faction Warn.
- To disturb a colleague during the session of A.G (eg if you drop him out of the car without letting him climb) is sanctioned with
Faction Warn.
- The strike on [/f] is sanctioned with a fine of $5,500,000 or Faction Warn depending on gravity and deviations for both participants.
- For more mistakes in the free classified news session, it is sanctioned with
Faction Warn (minimum 3 mistakes).
- For business on Chats faction (Buy Bullet/Who wants Bullet) will receive a fine worth
$3,000,000. You will be sanctioned even if you write "Wrong chat".
- For deviating the price of a standard live one is sanctioned with
Faction Warn.
- The threat of a colleague is sanctioned by verbal warning or faction warn depending on gravity.
- It is strictly forbidden to publish ads with a view to buying or selling drugs/materials, this is sanctioned with
Faction Warn.
- In order to accept a question in a live with grammatical mistakes, it is sanctioned by
a fine or by Faction Warn. (3 such mistakes are sanctioned with a fine of $3,500,000, for more than 3 mistakes the FW receives).
- In order to accept a 'question' that contains insults, advertisements or mockery, it may lead to receiving uninvited reports for the reporter.
- For posting the start/ending/ending at A.G after/before the set minute is sanctioned with
verbal warning if the difference between the given minute and the set time is no more than 30 seconds, and the Faction Warn start/end/stop is given in another interval Time than the one set (xx: 50-xx: 59).
- Failure to attend the meeting without a warrant is sanctioned with
Faction Warn at rank 1+.
- Deviations from 'Server Rules' are sanctioned as such.
- For the disobedience of orders and guidance from the leader is sanctioned with Faction Warn on the spot.
- Responding to cool/mocking the leader/co-leader leads to receiving a
verbal warning (first offense) or Faction warn depending on gravity.

- Posting a news to a colleague who had previously scheduled is being sanctioned with Faction Warn.

- For refusal to organize the A.G at the order of the responsible/highest rank is sanctioned with Faction Warn.
- For [/q] during the A.G session, regardless of role, it is sanctioned with Faction Warn.
- For a news release when you are not in the free ads session, you receive the Faction Warn.
- To enter live over a colleague leads to receiving Faction Warn.
- A reporter is in no way allowed to threaten another player or to have inappropriate behavior on it. Otherwise, the reporter will be sanctioned with Verbal Warning or Faction Warn, depending on severity.
- If members have panel complaints with the same evidence that they have received fines/sanctions in the game/panel, they are required to file evidence in which they have been fined/sanctioned - to avoid punishment 2 times.
- You are not allowed to edit the live support post to change the time and to bother over your peers. Whoever is caught doing so will be sanctioned with Faction Warn.
- You are not allowed to change the name of the player you play with in the last 10 minutes, you risk being punished with Faction Warn.
- Reporters accepting a live/interview and not presenting it will be punished with Faction Warn.
- You are allowed to place a maximum of two announcements of the same player, but you are not allowed to give them one after the other (consecutive announcements). Violation of this rule will result in your sanction with Faction warn.
- Posting ads with non-existent information is sanctioned with Faction warn.
- Any reporter is allowed to give only a live with a colleague a day. For more live streams, it is sanctioned with Faction Warn.
- To add a colleague to the sequel when he has not been started, the Faction Warn who gave the start/continuation/stop.
- To clog the startup formula with the continuation formula and vice versa, sanction the Faction Warn.
- For not closing a live interview when the interviewer has 2/2, he / she is penalized with the first time with Verbal Warning or Faction Warn.
- For misspelling of a rank in a promotion announcement, it is sanctioned wtih a Verbal Warning.
- To use words such as "Infernus Tired, Old Sultan, etc." in a free ad is sanctioned with a Verbal Warning.
- You can give roleplay / promotion ads up to xx: 48, who is trained as yes after xx: 48 is sanctioned with a Verbal Warning or Faction Warn  (if you enter the free ads session, ie at xx: 50).
- For a 2-minute interval (when you do with a colleague) and 4 minutes (when you do it yourself) between the roleplay / promotion ads is sanctioned with Faction Warn.
- You can announce up to 6 hours before giving live a minimum of 15 minutes. Those who do not respect this range risk being sanctioned with Faction Warn.
- For the possession of drugs / materials is sanctioned with Faction Warn.
- You are not allowed to accept more than two questions asked by the same player during a live event, the deviation from this rule will be sanctioned with a Verbal Warning.
- You are allowed to accept in a maximum of 15 questions, who does not respect this rule is sanctioned with Faction Warn.
-  In live shows, it is forbidden to accept "opinion X" or "top Y" questions. Accepting a single such question will be sanctioned with a warning, and on the third such offense, you will be sanctioned with FWarn.
You are not allowed to post rol-play ads that are not listed in the forum with all possible ads. Whoever breaks this rule is punished with Faction Warn.
- You are not allowed to play live twice a week with the same player (the idea being the next, a player can only live once a week). Whoever does not follow the rule is sanctioned with FW.
- Each reporter is required to take a picture / shoot after the end of a live (in the picture / filming the message that the command [/ endlive] was typed together with the end of the live message), otherwise you risk being sanctioned with faction warn.
 
- You are not allowed to give announcements related to a player from a faction (genre: X offers licenses, Y is at your disposal, you can use [/ call taxi] etc.), but you are allowed to give announcements related with the promotion of the whole faction (ex: Do you run out of life and you are in the desert? [/ service doctor] and call one! Who does not comply with this rule will be sanctioned with FW.
- If a member received 5 fines (paid / unpaid) during 7 days he will be sanctioned with a Warn Faction.
- In an interview, the reporter has to wait at least 5 seconds to be able to ask the following question. Violation of this rule will be sanctioned with a fine of $ 5,000,000 at the first offense, and if within the same live, the reporter makes 3 mistakes of this type, he will receive a verbal warning.
 
 • Behavior, behavioral sanctions:
- The News Reporter faction is a peaceful and respected one, so we do not allow the inadequate behavior of a member of the faction
- Any inappropriate behavior is sanctioned.
 • Free News (A.G.):
- Free ads start at x: 50 and end at x: 59, before payday.
- At x: 45, the responsible / top online rank must organize the ad session.
- Anyone can hold the free classified ads session at x: 46, the first one you announced will organize, regardless of rank.
- The list organizer is required to ask for the number of colleagues, post the start, continue and stop and put their number first and of course post a / f model with the beginning of the ads before giving it / news for a check.
- In a session, there may be a maximum of 4 reporters, with the one responsible for the start / continue / stop, otherwise the start / continue / stop is sanctioned with a Faction Warn for the news foolish.
- The start and stop must be each given in their time. Their correct failure will result in the sanction of the member.
- At each start and continue, the first displayed number is the reporter's start / end, otherwise the player receives a fine of $4,000,000 for misspelling in an ad.
* Start example: Free ads have started. You can send them to [/sms xxxx], [/sms xxxx], [/sms xxxx] and [/sms xxxx].
* Continue example: Free ads continue. You can send them to [/sms xxxx], [/sms xxxx], [/sms xxxx] and [/sms xxxx].
* Sto /end example: Free ads have ended. We're reviewing the next hour!
- In news, you must write what you receive by SMS, but reproduce it grammatically.
- You are not obligated to post all ads by SMS but if you do not have any ads, post what you receive. Deviating from this rule results in the Member's Faction Warn penalty being denied.
 • Role-Play (RP) ads:
- Role-Play ads are those ads that inform players about game-related events.
    Eg: Afara started to rain. We recommend that you do not go with the convertible cars.
- They can be announced three minutes after the end of the free classified ads session or after an interview / live.
- You are not allowed to post ads during an interview / live or in the xx: 50-xx: 59 interval.
You are not allowed to post rol-play ads that are not listed in the forum with all possible ads. Whoever breaks this rule is punished with faction warn.
- You are allowed to post ads in the 18:00 - 12:00
 
 
 • Promotions News (Promotions):
- Promotion ads are those ads that inform players about certain promotions in rank in factions, promotion to a position, etc.
- promotion ads will be awarded until now. You must announce the chat and schedule when you give it.
- More details in this topic.
 
 • OG-Times news:

- OG-Times Romania news, is a way of informing online players about the latest changes, promotions on the server.

- The news is organized every week (Sunday from 19:50 until 20:00), by a member with minimum rank 2.
- During the news, the A.G session will be banned.
- The reporter who organizes the news will be chosen by the leader / co-leader and in the next week, he will have the report halved.
- The report must convey all the information provided by the leader / co-leader, not being allowed to skip any announcement.

 • Lives.

- A live can be given by any member who has a minimum rank 2.
- Reporters who request more than specified above, may be penalized.
- The live between the members of the faction is done only with the agreement of the leader and without being paid any tax.
- Members who participate in a live with wanted will be sanctioned each time they are caught.
- For any mistake (grammar / abbreviations etc.), the reporter will be sanctioned each time.
- In case a live one is stopped by an admin, it is not allowed to restart it.
- When the repeater goes to questions from the public, he is allowed to accept a maximum of 15 questions from the public.
- The reporter who accepts different questions from the public that contain offenses / offenses / licentious language, etc., is liable to be penalized.
- Reporters are not allowed to accept trivial questions, they are not allowed to accept questions with opinion about players and with top.
- Members of News Reporters are not allowed to take a live player twice a week.
- During the week, from Monday to Friday, it cannot be granted live after 00:00. It can be granted / live only after 9:00 (morning) until 00:00. Those who use / live after 00:00 and before 9:00 will be penalized.
- On weekends, on Saturdays and Sundays, it can be granted / live until 1:00 AM and after 9:00 AM. Those who do not meet this range will be penalized.
- A minimum period of 5 seconds must be expected between each response to avoid spamming. The rep should inform the member before starting the live rule. For 3 current mistakes, the member must give [/ endlive].
- Before starting a live broadcast, the report is required to explain all the rules of the player to avoid mistakes, and the evidence must be kept for a period of 24 hours.
- It can be taken live only to a player who has a minimum level 15 and who has: minimum rank 3 active in a faction; minimum rank 5 in FH in a faction; this is tester / responsible / leader / helper / admin.
- It is possible to organize a live once every 2 hours, starting from minimum from X: 05 and maximum up to x: 10 and can hold up to X: 45.
- The members of minimum rank 4, will have the opportunity to ask their own questions for live, but they can also use the classic model on the forum. As long as the questions are about SA: MP, decent, the member will not be sanctioned, but if the questions are formulated and incorrectly addressed (crazy questions) / in the wrong way), the member will be responsible for what he does, being sanctioned with FWarn;

- In case of cancellation of a live (interview) less than 30 minutes from its beginning, it will be sanctioned with FWarn. If the player who was supposed to support the live did not show up, give QUOTE and say "the player did not show up", "the live was not supported because the player did not come".

- Abandonment of the game during an interview (/ live), without a good reason or without announcing is sanctioned with Fwarn

- Please use different live models (diversify them as you have 5 models available). More specifically, at 12:00, reporter X-ulescu gave live using model 3, at 14:00 the next reporter who gives you live is asked to use another model. Otherwise you risk being sanctioned with a warning at the first offense.

 
 • Alliance with another faction:
- News Reporters has the right to choose an allied faction following an agreement made only by its leaders.
- We can only have one allied faction.
- Through the alliance, News Reporters members reserve the right to offer benefits to the faction they are allied with as the Allies will offer us.
- If faction allies with a mafia, they will protect this faction and take care of their black list.
- The faction leader has the obligation to modify this topic each time he joins with a faction and writes the benefits that the faction will receive from the allied faction.
- The leaders of the two allied factions will choose and understand the benefits of the two factions.
We are allies with the faction: We have no alliance!
 • The skin of the faction.
Members who do not follow this rank based on their rank may be penalized with a Verbal Warning at first time, and then be punished with Faction Warn at the 2nd time.
Girl's skin can only be worn by girls.
The leader/co-leader is allowed to wear any skin.
Ko1LZdZ.png3mX3OCg.png7hFDvp8.pngKlCLYxA.pngcetmxr1.pngOVRoJA4.pngund4V4c.png
 • Faction vehicles are set by rank. Starting from rank 1 to rank 5.
- VAN-NEWS vehicle is ranked 1. All those with rank 1 or higher have access to it:
H4cpzko.jpg
 
-The News Chopper helicopter is ranked 3. All those with rank 3 or higher have access to it:
IwZ0NDr.jpg
 
~ The Maverick helicopter is ranked 4. All those with rank 4 or higher have access to it.
 
Edited by #NUSUNTGEO ;x
Regula noua.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...