Jump to content

Welcome to OG-Times.ro - Old memories always the best!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

AnunĊ£uri Importante

[NEW] Puncte premium prin SMS acum pe OG-Times! Mai multe informatii aici.
[ANUNĊ˘] Update-urile efectuate pe serverele OG-Times le puteti gasi accesand Server Updates.
[IMPORTANT] Sfaturi pentru a nu cadea in plasa celor care fura conturi: click aici.
[IMPORTANT] Aplicatia OG-Guard a fost lansata. Mai multe informatii aici. Recomandam citirea topicului inainte de activarea autentificarii in doi pasi.

Photo

[Regulament] Portofoliu


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
AdmForum

AdmForum

  Advanced Member

 • account_circle
  Member
 • I have 656 Posts
 • My id is #2
 • 21-December 15
 • 402 reputation points

 • Hey, you!
  Wanna be friends?

  First Words

  Pentru a crea un nou topic trebuie sa respectati urmatorul model: [Portofoliu] Numele creatorului (Exemplu: [Portofoliu] oKapi)

  REGULAMENTUL PROPRIU-ZIS:

   

  1. Cel ce creeaza acest topic trebuie sa isi asume proprietatea lucrarilor, adica acestea sa fie realizate de el personal. Ripp-ul ( furtul lucrarilor ) se va penaliza cu SUSPENDAREA CONTULUI.
  2. Creatorul topicului nu trebuie sa posteze in caz ca are lucrari noi posturi pe o perioada mai mica de 24 de ore. In caz ca are de adaugat o noua lucrare va folosi butonul 
  EDIT.
  3. Topicurile vechi, in care nu s-a postat mai bine de 2 saptamani vor fi inchise. In caz ca membrul care a creat initial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitatii.
  4. Acest topic este folositor deoarece in caz ca designerii comunitatii vor observa un membru experimentat in design va avea o sansa la recrutarea in staff-ul nostru.
  5. In caz ca aveti unele nelamuriri, noi, designerii va stam la dispozitie. Folositi PM-ul in caz ca aveti unele intrebari, decente, in limitele bunului simt.
  6. In caz ca un membru sau unul dintre designeri vor avea unele intrebari in privinta lucrarilor realizate de voi, sunteti obligati sa trimiteti un 
  PM care sa contina PSD-ul lucrarii dubioase. In caz ca nu aveti acel PSD, acea lucrare se va considera furata, prin urmare ve-ti fi sanctionati ca atare.

  7. Nu aveti voie sa postati in portofoliu creatii ale altor persoane, chiar si daca precizati ca nu este creatia voastra, tot nu este permis.   • 0
  0 user(s) are reading this topic

  0 members, 0 guests, 0 anonymous users

  Comunitatea a fost infiintata pe data de 28.12.2015, ora 19:00 cu scopul de a atrage cat mai multi pasionati de gaming.
  Designed by Shady | OG-Times | 2019
  keyboard_arrow_up