Jump to content

Avispa Rifa - Anunțuri / Announcements


Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Update 29.12.2017. Salut, eu sunt noul lider al acestei factiuni si sper sa ne intelegem bine si sa facem o mafie puternica. Raportul a fost resetat si aveti timp sa il faceti pana vineri [05.01.201

Regulamentul a suferita cateva modificari:

Un membru care face DM când este duty off, nu o să fie sancționat la facțiune, ci de admin într-o reclamație pe motiv Deathmatch.
Un membru care face DM când este duty on, o să fie sancționat cu FW la facțiune, dar nu poate fi sancționat de admin îintr-o reclamație pe motiv Deathmatch. Singurul caz în care un membru duty on poate fi sancționat pentru DM de un admin este atunci când adminul este spec pe jucător.
Un membru duty on / off poate primi sancțiune pentru limbaj la facțiune, cât și de la admin pentru aceeași dovadă.

Suma de clear din 120kk in 100kk

Acum un membru poate face o cerere de invoire odata la 3 luni.

Pentru mai multe detalii:

 

 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

-> topicurile "Event" au fost șterse deoarece nu își aveau rostul(erau inactive)
-> topicurile "Regulament Intern" au fost puse pe hide, de acum există doar un singur regulament intern la mafii, 
click // s-a luat această decizie pentru a mai scădea reclamațiile la lider, la regulamentul nou doar un Global Moderator are acces să-l editeze
-> topicul "Moduri legale pentru mafioți" a fost pus pe hide
-> a fost creat un nou topic intitulat 
"Moduri ilegale pentru mafioți", în el se află o listă cu toate modurile ilegale în mafii, dacă un mod nu este trecut acolo înseamnă ca aveți voie să vă jucați cu el la war, click pentru mai multe informații
-> a fost creat un nou topic intitulat "Propuneri pentru moduri ilegale mafii", în acest topic se poate propune un mod legal să fie trecut în lista de moduri ilegale sau invers, pentru mai multe informații vă rog să aruncați un ochi peste topic // momentan nu ne-am decis după ce criterii să adăugăm/scoatem un mod de acolo, așa că pentru moment va rămâne decizia staff-ului dacă propunerile din acel topic se vor face sau nu(chiar dacă o propunere este votată de foarte mulți oameni, noi vom decide prin a pune în balanță avantajele și dezavantajele dacă se va face sau nu)
-> locurile în facțiune au fost modificate de la 30 la 25

(regulă nouă): Dacă un jucător de mafie primește ban pentru "Aimbot/alte coduri care ajută la tras" de la un administrator(din /spec), iar după ce un administrator ce se ocupă de cererile de unban de la war-uri ajunge la concluzia că jucătorul a folosit aimbot, acesta(jucătorul) trebuie să posteze dovezi din perspectiva lui, altfel cererea de unban se va închide automat cu banul rămâne.

(regulă modificată): -> Permitem jucatorilor de mafii sa foloseasca orice modpack doresc(atat timp cat nu contine moduri ilegale, referire la route-recording, cruise control, etc) in intervalul orar 22:30 - 19:30(a doua zi) fara a fi sanctionati cu ban pentru 'Moduri Ilegale'. In intervalul 19:30 - 22:30 acestia trebuie sa foloseasca doar modurile din acest topic, abaterea de la aceasta regula(adica folosirea oricarui modpack in intervalul 19:31 - 22:29) duce la sanctionarea jucatorului cu banarea contului timp de 14 zile pentru 'Moduri Ilegale'. In weekend jucatorii de mafie se pot juca cu ce moduri doresc, la ce ora doresc.
                                   -> Permitem jucătorilor de mafii să folosească orice modpack doresc(atât timp cât nu conține moduri ilegale, referire la route-recording, moduri vizuale care dezactivează anumite obiecte ale jocului, etc) în intervalul orar 22:30 - 19:30(a doua zi) fără a fi sancționați cu ban pentru 
Moduri Ilegale. În intervalul 19:30 - 22:30(adică la war-uri), aceștia trebuie să folosească doar moduri legale(moduri care nu sunt trecute în acest topic), abaterea de la această regulă(adică folosirea unui mod ilegal din lista topicului precizat anterior în intervalul 19:30 - 22:30) va duce la sancționarea jucătorului cu banarea contului timp de 14 zile pentru "Moduri Ilegale". În zilele de sâmbătă și duminică, jucătorii de mafie se pot juca cu orice modpack doresc la orice oră.

 
Link to post
Share on other sites

În data de 13 martie 2021, au fost adăugate următoarele moduri pe lista modurilor interzise în mafii:

  • Moduri care modifică animațiile caracterului(ped.ifp/alte moduri de tip ped/animații/.asi-uri care modifică animația/etc).
  • Moduri care îți modifică/înlocuiește skin-ul tău cu alt skin(ex: Ești în Avispa Rifa și ai skin-ul de lider, iar tu îți pui un mod în modloader care îți modifică skin-ul în unul cu fast-rotation).
  • Moduri care permit caracterului să nu obosească(infiniterun.asi/etc).

A fost adăugat un link către samp.dll cu fpsunlock, iar pe viitor se va face un topic cu mai multe moduri .asi disponibile pentru jucătorii din mafii.

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements


×
×
  • Create New...