Jump to content

Ezeq - Nyro

Retired Staff
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Ezeq - Nyro last won the day on September 11 2016

Ezeq - Nyro had the most liked content!

About Ezeq - Nyro

 • Rank
  Legend
 • Birthday 08/15/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Art Direction / UI Design

Contact Methods

 • Website URL
  http://visionbrow.com/
 • Yahoo
  ezeqdesign@yahoo.com
 • Nickname Earth
  Ezeq

Recent Profile Visitors

4,746 profile views
 1. Salutari! Sigur, daca ai nevoie de vreun sfat sau o parere, cu drag raspund. New - o campanie la care am lucrat pentru un produs Microsoft si anume Microsoft Azure. Super fun si un brief dificil.
 2. Ma bucur ca inca esti pe aici. Multumesc pentru pareri! Oricand imi poti scrie si revin eu cu raspuns cat se poate de repede.
 3. Multumesc frumos, Paul. Daca ai putin de background pe desen traditional poti da la design, sigur. Recomand UNArte. Nu pentru ce o sa inveti, dar e vorba de networking, lucru de care vei avea nevoie ca sa intri in industrie. Daca ai vreo nelamurire iti poti scrie oricand.
 4. Salut! Ilustratiile sunt facute impreuna cu Diana, colega mea de la Visionbrow.
 5. Hei. Multumesc pentru mesaj! Stiu ce inseamna o comunitate de gaming si stiu ca nu e relevant pentru oamenii din industrie, dar am ales sa-mi rup 10 minute din timp pentru a posta aici doar ca sa mai facem un mic schimb de experiente si pareri. Sunt convins ca mai sunt persoane pe aici carora le-ar face placere sa discute.
 6. + Character - Landing Page Serie ilustratii:
 7. Salutari! Pentru cei care nu ma cunosc, numele meu este Bogdan (Ezeq). Ca baza sunt graphic designer, dar posturile ocupate in ultima perioada au fost Art Director si UI Designer la cateva agentii din Bucuresti. Pe langa job-urile full-time ma ocup si de un proiect personal si anume Visionbrow. Visionbrow reprezinta activitatea de freelancer unde proiectele ne permit sa fim ceva mai liberi in ceea ce priveste directia artistica. Va las aici cateva din proiecte si voi incerca sa le grupez pe cat posibil Orice feedback este bine venit. Flatbread aduce Primavera - Campanie PizzaHut (landing
 8. New: Detalii proiect: Logo-ul este facut pentru un producator de muzica roman. Mark-ul este reprezentat de "Moksha" - sfarsirea procesului nesfarsit care apare intre viata si moarte. Inspiratia conceptului vine din cultura indiana (hinduism si budism). Client: TheXDenim. + o cerere destul de fun cu care m-am distrat putin. Client: CrabgotProductions.
 9. New: Salutari! Dupa cum va anuntasem cu ceva timp in urma, in sfarsit proiectul Visionbrow a fost lansat. Vom reveni curand cu noi lucrari. Be a browther: http://visionbrow.com/
 10. Multumesc pentru feedback, dar nu sunt designer al comunitatii.
 11. New: Salutari baieti! As vrea sa anunt ca proiectul VisionBrow imi apartine, este o colaborare cu un bun prieten care activeaza ca ghost-producer. Vom incepe sa creem content dupa lansarea site-ului www.visionbrow.com. Informatii suplimentare vor aparea pe Facebook, Twitter si YouTube. Da, ne gasiti pe toate aceste platforme. Activitatea ar trebui sa inceapa in 5-7 zile. Sneak peek: la inceputul verii va aparea episodul pilot dintr-un nou serial animat marca VisionBrow. #Stay tunned! Multumesc pentru timpul acordat si numai bine!
×
×
 • Create New...