Jump to content

smokEy.

Helper RPG
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

About smokEy.

 • Rank
  Legend

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Contact Methods

 • Nickname Earth
  smokEy.

Recent Profile Visitors

2,308 profile views
 1. Mersi frumos @Georgee, as mai astepta inca o lucrare sau doua si o sa aleg din ele.
 2. Nick: smokEy. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): https://imgur.com/a/WRttGWK Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: fara text. Dimensiuni: Dimensiunile potrivite avatar-ului de pe forum, nu le cunosc foarte bine, banuiesc ca designerii ar trebui sa cunoasca. Alte precizari: As dori putin blur, sa fie incadrata bine pentru forum si sa se vada putin si din fundal. Va multumesc.
 3. Sugestie: Adaugarea pe masini a foliilor pe geamuri, acestea sa fie cumparate de la mecanici sau sa le cumperi de la un magazin 24/7 si sa le omologhezi la cei din factiunea TCC la sediul lor printr-o anumita comanda, gen /putcarfoils. Iar politia sa te poata opri sa iti verifice daca ai foliile omologate. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fi ceva interesant, nou, cred ca si unic, n-am mai vazut pe alte servere si poate ar mai gestiona economia, sa aibe un pret mai ridicat si banii sa nu mearga in totalitate catre membrul factiunii, ci catre seif si 30% la acesta.
 4. Nick: smokey. Rank: 3 Ma invoiesc de la: sedinta Data: 26.09.2021 Motiv: Ma mut la bucuresti pentru facultate Numarul de invoiri din aceasta luna: 1 Alte precizari?: Mult succes si la cat mai putine fw-uri/amenzi
 5. BombardierLevel10 la /getgift: 27 puncte premium

  Eu: https://imgur.com/a/jHywcAt

 6. Incearca sa te reconectezi pe server pentru ca atunci cand ai incercat tu a fost un restart la server si se mai intampla acest bug, daca problema persista inseamna ca exista un Clan cu TAG-ul format din primele litere ale numelui tau, schimbarea este gratuita daca te forteaza sa iti schimbi numele, acest lucru scrie si in acel dialog, nu iti vor fi luate din punctele premium.
 7. smokEy.

  Poze

  va pup ai mei, poate mai reinviem topic-ul
 8. https://imgur.com/a/QEzrLV2

  Tipster profesionist, astept sms in joc pentru bilete, de maine cota 2 zilnic postata aici pe Status Update, va pup

  1. ROLLZ

   ROLLZ

   Ce moduri faine ai, ma mir ca ai putut intra in biz

  2. smokEy.

   smokEy.

   @ROLLZ N am prins duma :( 

 9. La multi ani, mult succes si la mai multe realizari 😘 

 10. stati sub papucul femeii si vreti sa va luati cu leii, la rechini vreti sa va dati, dar nu stiti sa inotati..

 11. - Nick: smokEy. - Rank: 4 - Nmarul de zile: 32 - Motivul plecării tale: Nu mai am timp sa ma joc, tre sa ma ocup de permis, liceu si de fotbal. - Ce crezi că ar trebui schimbat la Hitman Agency?: Nimic. - Cate FW-uri ai? Nu am. - Dovada pe [/f] "Vreau sa fiu demis": https://imgur.com/a/7eO8fBF - Alte precizari : Poti sa-mi dai si uninvite offline, va salut pe toti si mult succes. Nu stiu daca o sa mai apuc weekend-ul acesta sa intru pe joc ca sunt plecat.
 12. Sugestie: In momentul in care indeplinesti contractul sa dispara automat checkpoint-ul de pe jucatorul pe care ai efectuat contractul deoarece e enervant sa dai [/killcp] de fiecare data cand termini un contract.
×
×
 • Create New...