Jump to content

DantesZEW

YouTuber
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DantesZEW last won the day on December 26 2020

DantesZEW had the most liked content!

About DantesZEW

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/11/1997

Contact Methods

 • AIM
  De ce aş avea nevoie?
 • Website URL
  http://youtube.com/c/DantesZEW/
 • Nickname Earth
  Dantes.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sa bat codatii pe turf fara cod.

Recent Profile Visitors

50,346 profile views
 1. Nick: Dantes. Rank: 6 Am dat test cu: IonutNG Rezultatul probei de regulament(x/3):0/3 Rezultatul probei de arme (x/3):0/3 Rezultat: Admis Alte precizari: - Nick: Dantes. Rank: 6 Am dat test cu: ...Danyyy... Rezultatul probei de regulament(x/3):0/3 Rezultatul probei de arme (x/3):0/3 Rezultat: Admis Alte precizari: -
 2. Nick: Dantes Level: 10 Rank: 5 Vechime (cât timp ai stat în facțiune): 38 De ce dorești să pleci din facțiune?: Ma mut in SF. Ce ar trebuii schimbat la factiune?: Nimic. Alte precizări?: Multumesc, succes mai departe! Dovada pe [/f] cu ''Vreau sa fiu demis'': https://imgur.com/gWSg1Ro
 3. Titlu: Manele pentru mafioti la wars (no copyright) - se ia copyright doar pentru generarea de bani, insa live-ul nu se sterge - ramane salvat.Număr de piese: 52Link Youtube/Spotify/SoundCloud:
 4. Titlu: RAP pentru waruri mafie (no copyright) - se ia copyright doar pentru generarea de bani, insa live-ul nu se sterge - ramane salvat.Număr de piese: 42Link Youtube/Spotify/SoundCloud:
 5. Frumos, poate o sa-l vizionez. Mersi!
 6. Sugestie: Propun sa nu se mai faca teste TW, suntem aproape in 2021 cand codurile cu un simplu "panic" care il au se poate sterge orice urma de cod, este inutil si prostesc asa ceva in 2021. Cat timp pierdeti sa cautati un cod in TW 20-30 minute degeaba, mai bine in acel timp il banati din /spec ca aveti timp sa strangeti destule dovezi. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fii mult mai multe banuri pentru coduri decat sa se faca test TW inutil cu codurile magice pe care le au. LIKE AICI DACA CREDETI CA AR FII DE FOLOS COMUNITATII, MERSI ! #STOP CHEATING #ANTI-CHEATERS.
 7. Ivanescu ca asa vor baietii.
 8. Incearca dupa un PC, probabil og-times au sistem anti-telefon, din ce stiu telefonul provoaca unele buguri avantajoase pe samp si este cam ilegal.
 9. Sugestie: Daca X a primit ban 90 zile pentru Cheats(Aimbot) sau orice alt cod in mafie, sa primeasca ban IP 90 zile - mai exact sa nu mai poata juca in mafie 90 zile si daca este prins pe alt cont in acele 90 zile de vacation sa primeasca ban ~ Cheats pe alte conturi ~. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar mai scadea numarul de codatii findca fara nici o regula de genul e foarte usor sa faca rost de un cont level 10 cu 40 ore sa-l bage iar mafie si sa rupa codu pana la infinit. LIKE AICI DACA CREDETI CA AR FII DE FOLOS COMUNITATII, MERSI ! #STOP CHEATING #ANTI-CHEATERS.
 10. Nick: Dantes Rank-ul detinut: 5 Plec pe data de: 24-12-2020 Revin pe data de: 28-12-2020 Zile inactive: 4 Motivul inactivitatii: Sunt plecat de acasa cu sarbatorile. Alte precizari: Multumesc, sarbatori fericite!
 11. Nick: Dantes Rank: 4 Data: 18/12/2020 Motiv: Nu pot ajunge. Numărul de învoiri din aceasta saptamana: Prima Alte precizări: Multumesc.
 12. Nick: Dantes Rank: 2 Data:07.12.2020 Motiv: Nu pot ajunge. Numărul de învoiri din aceasta saptamana: Prima. Alte precizări:n-am
 13. Nick: Dantes Rank-ul detinut: 2 Plec pe data de: 03.dec.2020 Revin pe data de: 05.dec.2020 Zile inactive: 2 Motivul inactivitatii: Probleme personale. Alte precizari: Multumesc, te pup Zunake.
 14. Numele tau: DantesZEW Rank-ul detinut: 1 Suma depusa: 2kk Dovada: https://imgur.com/a/eUUwbln Data: 27.11.2020 Motivul amenzii: Worst
 15. Sugestie: Propun interzicerea fpsunlocker.asi in mafii ! Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ofera un avantaj foarte mare mafiotilor, fiindca patineaza foarte tare stanga-dreapta cand te bati si este foarte greu de nimerit. Ati interzis samp.dll care ofera un aspect placut modpack-ului, ati interzis /cskin si ati lasat legal fpsunlocker care ofera un avantaj foarte mare? REALLY ?!?!?! ALO. +1 SI SPER SA SE INTERZICA FPSUNLOCKER ! MERSI ,RESPECT.
×
×
 • Create New...