Jump to content

Kaiibo

Premium User
 • Content Count

  184
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Kaiibo

 • Rank
  Loyal Member

Contact Methods

 • AIM
  am și d-ăla.
 • Website URL
  https://kaiibo.xyz
 • Skype
  cine mai folosește în 2018?
 • Nickname Earth
  Kaiibo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  making the community great.

Recent Profile Visitors

881 profile views
 1. https://imgur.com/a/qqSF5zz / https://imgur.com/a/ADw3nMi Pe vremea cand mi-am facut contul de la 0. Ciudat ca folosesc acest cont de forum chiar acum si il foloseam si inainte sa fac acest cont de la 0. Sigur nu e cumparat baieti :D

  1. Show previous comments  28 more
  2. ROLLZ

   ROLLZ

   @Blue // madcats.win lasa copilul in pace!!!!! nu mai fi rau!!!!!

   si cat despre tn kaiibo, aia e frate, sa fie-n bafta lui ca a ajuns admin pe înjur lui, helper si din partea mea sa ajunga in 2 - 3 ani si admin 5, e un joc, ti-ai luat banii, el a ajuns admin si aia e, nu mai faceti tam tam dupa 50 de ani ca vai mama ce a facut x si ce a facut y.

  3. ROLLZ

   ROLLZ

   + ca mai sus ai zis ca 'daca se muta din oras x in oras y', nu se verifica?

   se verifica, dar vezi tu.. trecand 2 ani(sau cati au trecut), ip-ul tau a cam disparut din peisaj, cat crezi ca tine si baza asta de date, prima conectare din 1999 pana la ultima din 2050? sa fim seriosi acum..

  4. Tarrci

   Tarrci

   cont cumparat :(

 2. Nick: ELTaifunoKaiibo Level: 32. Rank: 1. Vechime (cât timp ai stat în facțiune): 5. De ce dorești să pleci din facțiune?: Am ban. Poza din joc in care sa apara "Vreau sa fiu demis!": Am ban. Ce ar trebuii schimbat la factiune?: Nimic. Alte precizări?: https://earthpanel.og-times.ro/application/view/85156
 3. Nickname: Kaiibo Rank detinut: 4. Cate zile ai stat in factiune: 34. De ce doresti sa parasesti factiunea?: Am luat ban și mai bine las locul altuia. Ce ar trebui schimbat in factiune?: Momentan nimic. Dovada ca ai spus pe [/f]: "Vreau sa fiu demis."(Dovada facuta cu F8): nu am, doar dovada din aplicație. https://earthpanel.og-times.ro/application/view/77142 Alte precizari?: Pot fii demis și așa deoarece contul de pe forum din aplicație se potrivește cu cel de aici, poți întreba asta un manager.
 4. Nickname: Kaiibo Nickname-ul celui ce a sustinut testul: DaNyFTW Numarul de greseli (x/3): 1,5/3 Rezultat (Admis/Respins): Admis. Alte precizari?: -.
 5. de când așteptam, că am luat multe puncte aiurea și nu mai știu nici eu ce și cum. mersi. cam mici punctele..
 6. Nickname: Kaiibo Nickname-ul celui ce a sustinut testul: Texeira Numarul de greseli (x/3): 3/3 Rezultat (Admis/Respins): Respins Alte precizari?: -.
 7. Nickname: Kaiibo Nickname-ul celui ce a sustinut testul: Jrr_Player Numarul de greseli (x/3): 2/3 Rezultat (Admis/Respins): Admis. Alte precizari?: -.
 8. Nickname: Kaiibo Nickname-ul celui ce a sustinut testul: dns24 Numarul de greseli (x/3): 3/3 Rezultat (Admis/Respins): Respins. Alte precizari?: -.
 9. Nickname: Kaiibo Nickname-ul celui ce a sustinut testul: KillerulLPSD Numarul de greseli (x/3): 3/3 Rezultat (Admis/Respins): Respins. Alte precizari?: -.
 10. Nick: KaiiboTORPiLA Rank: 2. Mă învoiesc de la: sedinta / antrenament / war: ședință. Data: 29.04.2018. Motiv: ies pe afară. Numărul de învoiri din aceasta saptămană: 1. Alte precizări: ms.
 11. ai un model de respectat. http://forum.og-times.ro/index.php?/topic/12810-regulament-sectiune-moduri-samp-%C8%99i-model-de-postare/
 12. Nickname : Kaiibo Amenda in valoare de : $8,000,000. Cine ţi-a acordat amenda ? : Qwiikz. Data si ora acordarii amenzii: 26.04.2018, 18:20. Motiv : ”Parcarea mașinii în fața HQ-ului.”. Dovezi in legatura cu efectuarea platii (screen-shot) : https://imgur.com/uIIl6W0 Alte precizari : -.
 13. există un topic mare și lat pentru asta: http://forum.og-times.ro/index.php?/topic/27785-topic-raportare-buguri-user-panel/
 14. toate enb-urile de pe youtube / site-urile de moduri merg și cu windows 8.1. cu un simplu search pe google ”enb samp windows 8.1” găsești soluția pentru a-l face să meargă perfect.
 15. Nickname: Kaiibo Nickname-ul celui ce a sustinut testul: KiZeR Numarul de greseli (x/3): 3/3 Rezultat (Admis/Respins): Respins. Alte precizari?: -.
×
×
 • Create New...