Jump to content

RaulBrv03

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RaulBrv03

  1. Nickname: Raulz.Rank: 5Cererea cu numărul: 1Tipul cererii (învoire / inactivitate) InactivitateData ședinței: Inca nu sa anuntat.Perioada de inactivitate: 26/02/2021 - 07/03/2021Alte precizări: Multumesc mult si o zi frumoasa va doresc.
  2. Nume in joc: Raulz.Rank-ul detinut: 4Numar de zile petrecute in factiune: 46De ce vrei sa iesi din factiune: Vreau sa incerc ceva nou.Parerea ta despre aceasta factiune: Este o factiune foarte bine pusa la punct.Pune dovada ca tu ai facut demisia (La dovada pentru demisie trebuie sa spuneti pe /f ca doresti sa fii demis si faceti poza.) :https://imgur.com/a/VmB0TW8Alte precizari: Multumesc pentru sansa acordata mie.
  3. Nick: RaulBrv03 Rank: 3 Cate zile ai stat in factiune?: 26 De ce doresti sa parasesti factiunea?: Mi-ar placea sa incerc si alte factiuni. Ce ar trebui schimbat in factiune?: Nimic, totul este perfect. In ce factiune doresti sa intri acum?: School Instructors. Pune dovada ca tu ai facut demisia (La dovada pentru demisie trebuie sa spuneti pe /r ca doresti sa fii demis si faceti o poza): https://imgur.com/a/1dklH63 Alte precizari?: Va multumesc ca mi-ati acordat o sansa.
  4. Sugestie: Ar fii un lucru beneficial daca ati crea un biz cum ar fii “casino” dar sa puneti cum ar fii parius pentru pariuri sportive cu cote si toate cele cum ar fii in viata reala la casa de pariuri. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Cred ca va ajuta servarul fiind ca multe persoane la un momentdat nu mai au ce face pe server de aceea multi nu se joc mai mult de o ora sau doua asa se vor juca pariuri si este un biz foarte bun pentru jucatorii de level 3+ si 5 ore jucate sau cum vreti voi sa-l puneti si presupun ca toti ne vom distra.
×
×
  • Create New...