Jump to content

LASERUDINMAGURELE

Premium User
 • Content Count

  530
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

LASERUDINMAGURELE last won the day on December 8 2020

LASERUDINMAGURELE had the most liked content!

About LASERUDINMAGURELE

 • Rank
  UZZI SAGEATA DUBLIN
 • Birthday 03/17/2001

Contact Methods

 • AIM
  dablin v9
 • MSN
 • Website URL
 • ICQ
 • Yahoo
 • Jabber
 • Skype
 • Nickname Earth
  LASERUDINMAGURELE

Profile Information

 • Interests
  BANQUERTAS VIESPAR

Recent Profile Visitors

2,970 profile views
 1. Nick: bogdan@fenomen Level: 19 Rank: 1 Vechime (cât timp ai stat în facțiune): 21 zile De ce dorești să pleci din facțiune?: sunt banat Poza din joc in care sa apara "Vreau sa fiu demis!": sunt banat Ce ar trebuii schimbat la factiune?: nimic. Alte precizări?: re pisoiasi.
 2. ba frt pe cine am mai suparat de data asta de nu mai pot sa pun status update sau sa dau reply la alti nepoti? aici vad ca n-ai dreptu la exprimare libera, daca faci umpic pe nebunu esti pus la colt smr.. ala de mi-a dat restrictie la status update il sfatuiesc sa mai iasa din casa ca daca-i da cnv palme nu merge asa in real life cu restrictie kek
 3. Nick: Uzzi@SPORTIVU Level: 13 Rank: 1 Vechime (cât timp ai stat în facțiune): 6 zile De ce dorești să pleci din facțiune?: Sunt banat. Poza din joc in care sa apara "Vreau sa fiu demis!": Sunt banat. Ce ar trebuii schimbat la factiune?: Nimic. Alte precizări?: Salut.
 4. Nick: LASERUDINMAGURELE Rank: 6 Motivul plecării tale: Sunt banat. Dovada [/ f] '' Vreau demisia '': Sunt banat. Ce crezi că ar trebui să schimbăm la mafie ?: Nimic.
 5. (+1) daca consideri ca am dreptate si vrei ca aceasta sugestie sa schimbe ceva destul de util precum era inainte ! Salut! Pe server ma numesc LASERUDINMAGURELE , fostul meu nume este UZZI SAGEATA DUBLIN, sunt un mare veteran de wars si vin cu o propunere in urma ultimului update implementat pe server. Sugestia mea poate fi considerata ca o propunere insa eu consider ca este necesara si ca toti care joaca in mafii vor fi de acord. Comanda /selldrugs sa fie rebagata deoarece am constatat ca a fost scoasa, iar acum noi, ca mafioti trebuie sa ne vindem droguri pe turf
 6. Nick: LASERUDINMAGURELE Rank: 2 Mă învoiesc de la: war Data: 04.12.2020 Motiv: Am licenta gun suspendata si nu pot juca la war. Numărul de învoiri din aceasta saptămană: 0. Alte precizări: re pisoi.
 7. Autor: LASERUDINMAGURELE Durata clipului: 6:42 Genul: War Montage Data lansării: 18.11.2020 Streaming(youtube): Alte precizări?: a r m a g h e d o n
 8. Profilul vostru de pe panel: https://earthpanel.og-times.ro/profile/LASERUDINMAGURELEDescrierea bug-ului intampinat: Treci pe langa market vehicle asta si te teleporteaza, am facut video deoarece topicu precedent fara, nu a raspuns nimeni si nu a fost luat in considerare.Dovezi (imagini/video): grija la volum, e instrumentala aia blanao. niste pp-uri ar fi utile, ms bos.
 9. Profilul vostru de pe panel: https://earthpanel.og-times.ro/profile/LASERUDINMAGURELEDescrierea bug-ului intampinat: Deci, te duci la car jacker, iti parchezi o bicicleta sau masina ta personala, iei jobu, te duci rentcar LV, iei o masina de acolo care se inchiriaza, vii inapoi la car jacker si dai /dropcar si te duci in checkpoint. Ai livrat o masina de la rent si ai primit o suma modesta de bani. Treaba era sa livrezi masini care sunt ale serverului, nu sunt personale. Se pare ca multa lume abuza de chestia asta livrand masini rent car la car jacker. Pe cand eu inainte cautam masini ale serv
 10. Nick: LASERUDINMAGURELE Rank: 6 Am dat test cu: AlexZFCD Rezultatul probei de regulament(x/3): 0/3 Rezultatul probei de arme (x/y): Nu a fost nevoie. Rezultat: Admis Alte precizari: Welcome.
 11. Nick: LASERUDINMAGURELE Rank: 6 Am dat test cu: drawEGiPTEANU Rezultatul probei de regulament(x/3): 0/3 Rezultatul probei de arme (x/y): Nu a fost nevoie. Rezultat: Admis Alte precizari: Welcome.
 12. Nick: YABOKU Rank: 6 Am dat test cu: ReM Rezultatul probei de regulament(x/3): 0/3 Rezultatul probei de arme (x/y): Nu a fost nevoie. Rezultat: Admis Alte precizari: Welcome.
 13. lu @ReM ii place opel bertone frt!!!!!!!!!!!

 14. Nick: YABOKU Rank: 6 Am dat test cu: MOGO[] Rezultatul probei de regulament(x/3): 0/3 Rezultatul probei de arme (x/y): Nu a fost nevoie. Rezultat: Admis Alte precizari: Welcome.
 15. Profilul vostru de pe panel: https://earthpanel.og-times.ro/profile/UZZIKOVBRANDDescrierea bug-ului intampinat: Misiunea de la quest sau cum vrei sa ii spui, consta in a parcurge km cu vehiculul personal, un vehicul personal insa tirul de la trucker se incadreaza la aceasta categorie care din perspectiva mea nu ar fi trebuit sa fie asa. Gen, o masina personala, nu tiru de la job.Dovezi (imagini/video):
×
×
 • Create New...