Jump to content

Votați-vă primarul!


Votați-vă primarul!  

604 members have voted

  1. 1. Votați-vă primarul!


This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 12/01/2020 at 06:00 PM

Recommended Posts

Voturi pentru functia de primar al orasului Los Santos

Reguli & informatii:
- se pot publica anunturi de promovare pe joc.
- cine voteaza de pe mai multe conturi un candidat, va rezulta un vot care nu se va lua in considerare de pe nici un cont.
- candidatii nu au dreptul de a oferi bunuri in schimbul voturilor sau sa le fraudeze, cine este prins ca face acest lucru va fi scos de pe lista.
- se vor lua in considerare doar voturile primite de pe conturi cu o vechime de cel putin 14 zile pe forum(adica contul sa fi fost facut cu 14 zile in urma).
- voturile se vor inchide pe data de 01/12/2020, ora 20:00.

Candidati:
Lunetistul47 (forum/panel)  
Cateva cuvinte despre acesta: Sunt perseverent, daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra in echipa, stiu sa apreciez o gluma buna. Recunosc ce este bun la o persoana. Imi plac lucrurile simple, dar cu un impact emotional. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat prin munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde mi-am propus si prin faptul ca am un spirit competitiv foarte dezvolatat. Am un limbaj adecvat varstei mele si stiu cum sa ma port cu persoanele din jurul meu. Imi plac foarte mult oamenii calmi, cu simtul umorului, care nu se dau batuti niciodata, muncesc foarte mult, intodeauna care au un loc de buna ziua dupa ei, si cei 7 ani de acasa. Sunt sociabil, dar oarecum reticient cu unele persoane. Pe langa acestea ma inteleg bine cu oamenii, sunt foarte rabdator si nu sunt arogant.      
                     
De ce vrei sa te voteze pe tine si nu alt candidat?: Consider ca merit functia de primar deoarece sunt o persoana foarte responsabila si stiu ca ma voi descurca cu aceasta functie, fara probleme. Am experienta in ceea ce consta organizarea unei factiuni, stiu cum sa ma impun in fata membrilor mei si totodata sa evit conflictele intre ei. Principalul meu scop ca primar este sa creez un grup in care nu exista invidie, ura intre colegi, cei de rank 5 ii ajuta pe cei de rank 1-2 si toti membrii sunt preocupati sa isi faca raportul si apoi sa il ajute pe colegul care este in urma cu acesta. Mai pe scurt, consider ca sunt potrivit pentru aceasta functie deoarece cred ca pot face cea mai buna treaba dintre toti.


Rowlless (forum/panel)
O descriere a acestuia: Sunt un baiat prietenos, foarte sociabil, responsabil, grijuliu si ajutator. Nu pot spune exact cu ce sunt diferit fata de restul aplicantiilor, deoarece nu-i cunosc, insa va pot spune cum sunt eu ca si persoana, imi place sa fiu responsabil si sa-mi fac treaba la perfectie.    
                                                       
De ce vrei sa te voteze pe tine si nu alt candidat?: Eu voi pleca de la inceput pe teoria "Fapte nu vorbe" si vreau ca din aceasta functie sa dovedesc ca orice lucru facut cu drag va fii perfect. Vreau sa va spun ca sunt un baiat serios si amuzant. In alta ordine de ideei am in plan ca intreaga factiune sa fie unita si cu niste membrii cu bunul simt, bineinteles ca imi voi da silinta sa fac o factiune de nota 10. In ultimul rand vreau sa sapun ca cel mai bun sa castige, Mult succes celorlalti participanti.

Valentine$ (forum/panel)     
O descriere a acestuia: Sunt o persoană care se face plăcută cu ușurință în orice circumstanță, comunicativă și deschisă în relațiile cu ceilalți. Totodată sunt o persoană care sare în ajutorul celorlalți atunci când aceștia au nevoie și nu mă eschivez din nicio provocare. Sunt o fire calmă, nu mă enervez ușor și răbdarea este una din punctele mele tari. În ciuda faptului că sunt o persoană comunicativă și prietenoasă sunt și destul de selectiv cu persoanele din jurul meu deoarece prefer să am un cerc strâns de prieteni pe care mă potbaza, decât să am prieteni mulți dar doar "de formă".    

De ce crezi ca trebuia sa te voteze pe tine si nu alt candidat?: Salut
! Din punctul meu de vedere sunt un player cu o experienta destul de vasta pe acest server. Cunosc foarte bine cum functioneaza acest server din punct de vedere al activitatilor playerilor. Sunt o persoana organizata, calculata si mereu ma gandesc bine inainte de a lua o decizie. Imi plac provocarile si consider ca aceasta este una pe care merit sa o confrunt si pe care sa o dovedesc cu brio. Cred ca am dovedit prin trecutul meu ca sunt de incredere si ca pot detine o astfel de functie. Am aplicat pentru functia de primar, deoarece, am foarte mare incredere in fortele proprii si stiu ca ma voi putea ocupa in totalitate de ce presupune aceasta. Consider ca eu trebuie sa fiu ales in locul celorlalti, deoarece, increderea ma recomanda si aceasta este o calitate pe care un lider bun trebuie sa o aiba, increderea de sine. Pe langa acest aspect am o relatie foarte buna cu multi playeri ai serverului si asta dovedeste ca sunt o fire sociabila, prietenoasa si dornica de a cunoaste si de a acorda o sansa tuturor, ceea ce trebuie sa faca si un lider. Daca nu iti cunosti  membrii si nu faci ceva in acest sens, nu vei putea niciodata sa te numesti un lider din punctul meu de vedere. Imi place sa fiu corect, deoarece, doar atunci toate merg asa cum ti-ai propus, iar un lucru invatat din propria experiante este ca atunci cand esti corect si sincer nu trebuie sa ai frica ca vei fi prins cu ceva anume si nu vei fi niciodata constrans de alegerile facute.


Mihai_OG (forum/panel)     
O descriere a acestuia: Sunt o persoana foarte sociablia cu oamenii din jur, ma integrez foarte usor intr-un colectiv nou si imi place sa am prieteni care sa ma sfatuiasca ce este bine si ce este gresit. Ma consider o persoana foarte optimista deoarece asta ma ajuta sa imi indeplinesc visele, daca nu esti un om tupeist care are un anumit fel in viata, inseamna ca nu esti sigur pe tine si nu stii ce vrei de la viata. Imi place sa ies mereu in evidenta, sa ma vorbeasca lumea pe la spate pentru fapte bune.      
                

De ce crezi ca trebuie sa te voteze pe tine si nu alt candidat?: Consider ca sunt apt pentru aceasta functie datorita aptitudinilor de care am dat dovada pana acum chiar daca nu am fost lider niciodata, de cate ori am avut ocazia sa am functia mica am stiut sa imi conduc factiunea foarte bine si sa ma port frumos cu membrii. Dupa parerea mea merit sa fiu votat pentru astfel de functie si nu voi da gres.

Edited by MrPopeye
Link to post
Share on other sites
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Votez @Valentine$ pentru a mari Payday-ul!! 

Votati @Valentine$ !

Mult succes Valentine$, succes❤.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements


×
×
  • Create New...