Jump to content

Votati-va primarul!  

528 members have voted

  1. 1. Votati-va primarul!


This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 03/01/2021 at 04:00 PM

Recommended Posts

Voturi pentru functia de primar al orasului Los Santos

Reguli & informatii:
- se pot publica anunturi de promovare pe joc.
- cine voteaza de pe mai multe conturi un candidat, va rezulta un vot care nu se va lua in considerare de pe nici un cont.
- candidatii nu au dreptul de a oferi bunuri in schimbul voturilor sau sa le fraudeze, cine este prins ca face acest lucru va fi scos de pe lista.
- se vor lua in considerare doar voturile primite de pe conturi cu o vechime de cel putin 14 zile pe forum(adica contul sa fi fost facut cu 14 zile in urma).
- voturile se vor inchide pe data de 01/03/2020, ora 18:00.

Candidati:
.bawZ (forum/panel)
Cateva cuvinte despre acesta: -
                     
De ce vrei sa te voteze pe tine si nu alt candidat?: Consider ca sunt alegerea potrivita deoarece am incredere in mine ca ma voi descurca in tot ceea ce reprezinta aceasta functie si faptul ca ma inteleg cu multi  jucatorilor dovedeste ca sunt o companie placuta si sociabila. Despre mine mai pot spune ca sunt un baiat intelegator si rabdator cu lumea, aceste 2 calitati fiind foarte importante pentru functia de primar deoarece acesta interactioneaza cu jucatori noi pe care trebuie sa ii ghideze pe un drum corect. Experienta si respectul pe care le-am dobandit m-au adus unde sunt, acesta fiind si motivul pentru care am aplicat la functia de lider si nu am uitat nicio persoana care m-a ajutat la nevoie sau care mi-a fost alaturi in orice moment si ma pot numi o persoana capabila de a mentine functia de primar pe intreg mandatul, fara a crea probleme. Imi place sa cred despre mine ca sunt o persoana organizata, cu capul pe umeri care nu reactioneaza impulsiv si stie sa gestioneze orice tip de situatie intalneste. Un lucru pe care l-am invatat pe parcursul vietii este ca orice lucru trebuie facut din pasiune, altfel nu va merge cum trebuie.


Rowlless (forum/panel)
O descriere a acestuia: Sunt un baiat prietenos, foarte sociabil, responsabil, grijuliu si ajutator; timpul meu liber este impartit in mai multe categorii, pe langa SA:MP, in timpul liber ies la o plimbare cu bicicleta cu prieteni sau chiar la un fotball sau pur si simplu la o poveste intr-un parc.
                                                       
De ce vrei sa te voteze pe tine si nu alt candidat?: Din punctul meu de vedere sunt un player cu o experienta destul de mare pe acest server. Sunt o persoana foarte serioasa, calculata ba chiar pot spune ca sunt foarte complex. Imi place sa fiu punctual si ma gandesc bine inainte de a lua o decizie. Imi plac provocarile si cred ca aceasta este una pe care merit sa o confrunt si sa reusesc sa imi indeplinesc toate conditile pe care le-am pus si am incredere in mine ca ma pot descurca cu o asemenea dunctie. In alta ordine doresc sa arat ca aceasta factiune poate fi de mare ajutor si cu membrii foarte buni. Un lider trebuie sa stie sa isi faca membrii foarte seriosi si disciplinati. Vreau sa va spun ca sunt o fire foarte sociabila, prietenoasa, amuzanta si mereu serios multi din jucatorii serverului ma cunosc si pot sa va pot spune chiar ei asta, Sper sa fiu alesul vostru si va promit ca o sa dau totul pentru aceasta factiune.

Beleaua17 (forum/panel)
O descriere a acestuia: Sunt o persoana prietenoasa, amabila, cu cei 7 ani de acasa. Am simtul umorului, stiu sa respect si imi place cand acest lucru este reciproc. Nu imi place sa se discute despre mine pe la spate, prefer sa infrunt parerile altora in fata. Sunt o persoana receptiva, imi place ca persoanele din jurul meu sa se simta bine in compania mea. Sunt un foarte bun ascultator, din acest motiv sunt si foarte comunicativ. De obicei ii las pe cei din jurul meu sa ma descopere asa cum sunt, nu imi place sa ma ascund. Ajut de fiecare data cand am posibilitatea si nu renunt asa de usor pana cand nu imi ating obiectivul.

De ce crezi ca trebuia sa te voteze pe tine si nu alt candidat?: Consider ca sansele sunt egale cand vine vorba de voturi, insa cum m-am prezentat si in aplicatie consider ca voi fi un om valoros, disciplinat si cumsecade. Sunt o persoana cu viziune de viitor, un om pe care te poti baza si totodata de incredere. Premisa pe care merg este “Respecta si vei fi respectat”. In viziunea mea conteaza foarte mult respectul pe care il acord si respectul pe care il primesc.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nush cine e bawz sau rowless votez beleaua

Votez @Beleaua17, singura belea din mandat!

Votez @Beleaua17, a promis ca imi renoveaza casa de pe plaja. Un baiat care merita functia cu adevarat! 

Cum a spus si spike, ii stiu si eu pe toti 3, insa eu am sa il votez pe @.bawZ pentru ca am jucat impreuna cu el luni intregi jocul asta, zi de zi si noapte de noapte pe discord si pe ts3. E la fel de nab cum e si in realitate si ne stim de 4 ani. Sa castige cel ce reuseste sa stranga voturile majoritare, mult succes tuturor!

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements


×
×
  • Create New...