Jump to content
Server IP: 193.203.39.49:7777 / earth.og-times.ro:7777 ×

[FDSA] - Fire Department San Andreas


Recommended Posts

  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dorim să adăugăm o nouă facțiune pe server, dar deoarece este ceva complex am decis să vă întrebăm pe voi ce părere aveți despre acest lucru, așa că vă rog să citiți tot ce scrie mai jos și să-mi spun

Super ideea, insa as putea adauga si eu o noua idee.  Sa existe un fel de nou sistem asemanator celui 'Rob'/'Heist'(sa ajutam si perioada secetoasa de wanted pentru departamente) si anume sa fie un

Imi place foarte multe ideea, sper sa fie cat mai repede adaugata, chiar o sa incerc factiunea!

O idee foarte buna, o factiune care isi are un loc un scop foarte bun pe server si bineinteles care mareste activitatea pe partea de 'roleplay'.Cu siguranta va prinde bine si va aduce un plus serverului.

La cat mai multe de genul!

Link to post
Share on other sites

Super ideea, insa as putea adauga si eu o noua idee. 
Sa existe un fel de nou sistem asemanator celui 'Rob'/'Heist'(sa ajutam si perioada secetoasa de wanted pentru departamente) si anume sa fie un fel de nou 'Job' - Flamethrower - in care trebuie sa mergi la un NPC specific iar acesta sa iti seteze 2 checkpoint-uri la 2 case unde trebuie sa incendiezi casele respective. Ulterior va trebui sa mergi la actorul respectiv si sa primesti banii necesari si vei primi un nou wanted 6 - Fire Setter (wanted fara drept).
Desigur, vor fi si anumite restrictii(vei putea incendia de maxim 2-3 ori pe saptamana) sau altele pe care le puteti stabili voi.
Astfel, se va adauga un nou wanted, un nou 'job' dar astfel se vor putea incendia si diferite case - deci va fi usurel raportul si pentru cei din FDSA.


@MrPopeye @Lolecs

Link to post
Share on other sites

Interesant, imi place ideea si conceptul factiunii, ceva productiv si nu e ca orice alta factiune de pe server in care doar trebuie sa acorzi heal/repair/licente. Cat despre HQ, ar fi o varianta si statia din Los Santos (https://imgur.com/a/RkjdW5I), insa ma gandesc si la varianta sa apara putin lag. Big up and congrats!

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements


×
×
  • Create New...